ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Va recomandam sa cumparati ulei pentru tehnica agricola la magazinul Alvar Service

maslo dlea selihotehniki - foto

Un factor important in ceea ce priveste functionarea eficienta a tehnicii agricole, il reprezinta pregatirea corecta a acesteea, aici se include si schimbarea uleiului. Conform analizei expertilor anume de asta depinde intreaga functionare a utilajului. Daca doriti sa procurati ulei pentru utilajul agricol, atunci magazinul nostru este ceea ce cautati. Va punem la dispozitie uleiul Shell la cel mai bun pret, in asortiment bogat. Colaborind cu noi aveti oportunitatea de a economisi semnificativ la schimbul uleiului.

 

Uleiul Shell de la Agropiese-Alvar.md majoreaza productivitatea tehnicii

De regula tehnica agricola este supusa sa lucreze in conditii dificile, un regim incarcat si la viteza. Acest lucru reduce semnificativ din functionalitatea masinariei si in rezultat duce la defectarea acesteia. Uleiul de calitate pe care il puteti procura in magazinele noastre va permite sa evitati urmatoarele neplaceri:

  • Oxidarea uleiului
  • Condensarea in nodurile motorului
  • Formarea resturilor
  • Coroziunea pieselor metalice

Pentru a imbunatati performantele masinii agricole este necesar sa schimbati regulat uleiul. La compania Agropiese-Alvar.md aveti posibilitatea sa procurati oricind ulei, atit a producatorilor autohtoni cit si a celor straini.

 

ulei pentru tehnica agricola in moldova foto

 

Cum sa alegi corect uleiul Shell pentru utilajul dumnevoastra

Pentru a procura ulei pentru tehnica agricola va puteti adresa la magazinul Agropiese-Alvar.md. Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti uleiul pentru combina si tractor in dependenta de cerintele producatorului. Aici puteti cumpara ulei en-gros sau cu amanuntul pentru masini agricole cu diverse caracteristici.

Procurind uleiul de sine statator este necesar sa tineti cont si de caracteristicile uleiului, acestea sunt indicate pe ambalaj. Fiecare ulei isi are propriile atributii.

Toate caracteristicile uleiului trebuie sa corespunda cu exactitate cu cele ale masinii agricole. La noi puteti procura ulei pentru urmatoarele scopuri:

  • Uleiul Shell pentru motoarele diesel de gabarit mare, adica pentru tractoare, combine, tractoare, camioane si echipament special;
  • Ulei hidraulic, pentru sistemul hidraulic al masinilor agricole;
  • Ulei destinat pentru sistemul auxiliar al echipamentului agricol. Sistemului de transmisie, de frinare si cel hidraulic;

Daca procurati ulei la magazinele noastre nu doar veti evita uzarea motorului, dar si veti imbunatati in mod eficient echipamentul agricol.

 

Ulei pentru echipamentul agricol de la magazinul Agropiese-Alvar.md din Moldova

Compania noastra opteaza pentru o colaborare de lunga durata, de aceea furnizeaza doar ulei de calitate inalta, acesta fiind verificat de experti. La noi aveti posibilitatea sa procurati ulei pentru combine, tractoare si alte echipamente agricole la un pret rezonabil. Noi intotdeauna tindem sa va propunem varianta cea mai optima, ce corespunde in totalitate cu cerintele masinii dumnevoastra. De aceea, specialistii nostri sunt mereu gata sa va ajute. Puteti cumpara uleiul achitind prin modalitatea ce va convine cel mai mult.

 

ulei pentru tehnica agricola in moldova foto

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина