ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Istoria companiei Alvar Service SRL

Comercializarea pieselor de schimb pentru tehnica agricola in Moldova

Compania Alvar Service SRL comercializeaza atit piese de schimb originale, cat si analogiile acestora.

Din anul 1993 compania noastra furnizeaza cu succes piese de schimb pentru tehnica agricola, echipament original, precum si analogiile acestuia in toate clturile tarii noastre.

Timp de 25 de ani oferim o gama larga de servicii, incepand de la consultatii si terminand cu alegerea pieselor de schimb pentru echipamentul agricol, repararea si producerea acestora.

Comercializarea pieselor de schimb de calitate superioara este sarcina de baza a companiei noastre, din momentul infiintarii acesteia.

Misiunea companiei– satisfacerea nevoilor pietei, utilizarea tehnologiilor de inalta calitate, personal calificat, pe baza dezvoltarii traditiilor companiei in domeniul inovatiilor, culturii productiei si relatiei dintre oameni.

 

 

Principiile de baza ale companiei noastre:

1. Construirea unor relatii puternice si de lunga durata cu clientii

2. Să avem in echipa noastra doar profesionisti

3. Să ne indeplinim obligatiunile in termenii stabiliti

Noi va oferim:

Pe pagina electronica Alvar.md gasiti 8.500 modele de piese de schimb, pe care nemijlocit le detinem la depozitul nostru. De asemenea, aveti parte de un catalog electronic comod, ilustrat special pentru dumnevoastra, descrierea in detaliu a fiecarei piese, precum si o inregistrare usoara a cererii. Toate astea vas tau la dispozitie.

Tot asortimentul de piese de schimb il gasiti in catalogul nostru. Puteti sa analizati caracteristicile tehnice sis a faceti o alegere optimala.

 

La momentul de fata compania noastra va pune la dispozitie piese de schimb pentru urmatoarele grupe de produse:

Faceti cunostinta cu catalogul nostru electronic si convingeti-va de comoditatea internet magazinului Alvar.md.

Specialistii nostri calificati va vor deservi rapid si calitativ, oferindu-va toata informatia necesara referitor la detaliile de care aveti nevoie.

Pentru a obtine un sfat in ceea ce priveste alegerea unui produs, precum si informatii referitor la termenii de livrare, ne puteti contacta pe urmatoarele numere:

+373 060666961

+373 069118266

Vom fi bucurosi sa colaboram cu dumnevoastra!

Vechimea in munca, personalul calificat, abordarea individuala a fiecarui client va transforma procesul de cumparare in unul comod si usor.

Noi speram ca internet magazinul nostrum va ofera ocazia sa procurati piese de schimb la cel mai convenabil pret, economisind atit timpul cat si banii dumnevoastra.

Noi le oferim partenerilor nostri doar produse calitative si oferte avantajoase de colaborare.

Producerea si repararea pieselor de schimb pentru tehnica agricola

Noi va oferim repararea calitativa a tehnicii dumnevoastra agricole, precum si procurarea pieselor de schimb necesare, la un pret avantajos.

Repararea pieselor de schimb a tehnicii agricole ne poate lua timp diferit, in dependenta de starea acestora. Insa, noi apreciem timpul dumnevoastra, de aceea, intotdeauna finalizam comanda operativ. De asemenea, dincolo de timpul efectuarii, pentru noi primordial este calitatea lucrului realizat. Specialistii nostri, detinind o vasta experienta in domeniu, isi efectueaza lucrul in asa mod, incat clientul ramane multumit de tehnica de inalta calitate pe care o primeste.

 

Noi va oferim urmatoarele de servicii in ceea ce priveste repararea tehnicii agricole:

 • Repararea masinilor agricole de diverse dimensiuni
 • Fabricarea pieselor conform schițelor
 • Repararea pieselor uzate
 • Repararea semanatorilor si a detaliilor acesteia
 • Fabricarea pinioanelor, a arborilor mecanici și a altor detalii
 • Prelucrarea metalului
 • Lucrari de strunjire
 • Slefuirea
 • Realizarea operatiunilor de sudare

Repararea pieselor de schimb si a tehnicii de la Alvar.Service SRL este intotdeauna convenabil, calitativ, efficient si operativ! Apelati la serviciile noastre si va veti convinge de acest lucru!

Recoltarea roadei in Moldova cu ajutorul combinelor

Una dintre cele mai importante activitati ale intreprinderii noastre, este recoltarea cerealelor cu ajutorul combinelor. In sfera data lucram din anul 1993. In tot acest timp am acumulat multa experienta si am obtinut client fideli.

In principiu, recoltarea nu este un process dificil, daca de acest lucru se ocupa specialistii nostri. La noi activeaza doar specialisti calificati in domeniu, care lucreaza de mult timp pe combine.

Tehnica este in continua schimbare, ea de fiecare data devine mai puternica, in acest sens serviciile de recoltare devin de fiecare data mai calitative si mai accesibile.

Recoltarea o realizam cu ajutorul combinelor John Deere, in care incap pina la 11 tone de cereale. Viteza recoltarii depinde de roada si de exportul la timp a cerealelor.

Noi asiguram furnizarea masinilor direct pe teren, in ceea ce priveste livrarea pe teritoriul Moldovei, o facem cu traulele noastre pentru transportarea marfurilor supradimensionale.

 

Alvar Service SRL va ofera in arenda combine pentru recoltarea urmatoarelor culturi:

 • Grau
 • Orz
 • Rapita
 • Floarea-Soarelui
 • Soia
 • Mazare
 • Porumb

In cazul in care aveti nevoie de o combina ne puteti contacta la acest numar: Тel: 069101872 sau aveti ocazia sa ne lasati o cerere pe pagina noastra.

Compania noastra va ofera servicii pentru recoltare la cele mai convenabile conditii.

Apeland la serviciile companiei noastre veti uita de problemele ce tin de recoltare, tehnica noastra le va rezolva. Lucrul este calitativ, preturile accesibile, ce poate fi mai bun?

0

Корзина