ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Unde puteti cumpara piese pentru combina New Holland in Moldova?

zapchasti dlja kombajna New Holland v Moldove - foto

Funcționarea combinei este în strînsă corelare cu un șir de sarcini termice, mecanice și multe altele. Pentru a evita defectarea pieselor și a combinei per ansamblu în timpul recoltării roadei, este necesar de a realiza o verificare de rutină a tehnicii agricole.

Pentru a asigura un grad înalt de stabilitate și siguranță, este necesar de a utiliza detalii calitative. Să procurați piese agricole în Moldova, la un preț rezonabil pentru combina New Holland puteți la magazinul nostru Agropiese-Alvar.md.

Caracteristicile utilizării tehnicii agricole New Holland

Recoltarea roadei este o procedură dificilă, ce necesită folosirea tehnicii de înaltă calitate. Viteză, stabilitate și siguranță. Efectuarea reparației în condiții de cîmp este foarte greu. Dacă în procesul recoltării tehnica agricolă se defectează, aceasta scade din profitabilitatea întregului proces și, în primul rînd din punct de vedere economic. Instituția agricolă pierde din profit. În unele cazuri este necesar de a procura piese de schimb adăugătoare pentru a finisa la timp recoltarea.

Pentru a evita astfel de situații ar trebui să realizați un control preventiv al tehnicii. Piesele uzate trebuie schimbate. Să cumparați în Moldova piese agricole în Moldov pentru combina New Holland, la un preț și la condiții avantajoase puteți în internet magazinul nostru Agropiese-Alvar.md.

 

zapceasti k kombainu new holland v moldove foto

Condițiile de siguranță a tehnicii agricole New Holland

Agrotehnica din Moldova New Holland este utilizată deja de mulți ani. În această perioadă de timp combinele și-au demonstrat eficiența și siguranța. Timp de 8 ore acest model poate recolta 552 tone de cereale. Mai mult, grîul recoltat este 99,5% curat. Astfel de succese ale tehnicii New Holland nu pot fi obținute fără piese agricole de cea mai înaltă calitate.

Magazinul nostru vă pune la dispoziție piese agricole New Holland, atît originale cît și analogia acestora, de la producătorii mondiali. Acestea prezintă un sistem

întreg. Dacă cel puțin una din cele 1000 de piese se va defecta atunci combina nu va mai funcționa. De aceea, sunt impuse cerințe mari în ceea ce privește calitatea aparatajului agricol.

 

 

Cum să cumpărați piese pentru combina New Holland?

 

În Moldova, combinele New Holland sunt utilizate pe scară largă de către diverse categorii de fermieri, precum și de întreprinderile agricole.

Internet magazinul Agropiese-Alvar.md. vă oferă posibilitatea de a alege corect și rapid piesele necesare, datorită unui sistem al paginii online bine structurat. Aparatajul agricol New Holland poate necesita o schimbare atît a pieselor mici, cît și a celor mari, astfel, aceștea sunt selectate corect pe pagina online a întreprinderii.

Această metodă ușurează semnificativ căutările. De asemenea, dacă aveți nevoie, puteți face cunoștință pe pagina oficială cu toate informațiile ce vă interesează vizînd tehnica agricolă.

 

zapceasti k kombainu new holland v moldove foto

Avantajele noastre

Internet magazinul Agropiese-Alvar.md vă prezintă o gamă largă a pieselor agricole New Holland. Fiecare produs deține un certificat, de aceea posibilitatea de a cumpăra un produs falsificat este una foarte mică sau chiar imposibilă.

În Moldova poți să procuri piese agricole New Holland la un preț foarte avantajos. Atît piesele originale cît și analogiile acestora corespund tuturor cerințelor producătorului oficial. Acestea se instalează foarte ușor și nu necesită un lucru dublu. Datorită utilizării pieselor de cea mai înaltă calitate, combina nu va necesita o reparație în timpul recoltării. Astfel se majorează considerabil productivitatea mașinăriei. Recoltarea roadeai se realizează conform terminilor stabiliți. De asemenea, întreprinderea își majorează vizibil venitul.

 

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина