ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Unde putem procura piese pentru tocatorul de porumb Gerringhoff si Orosh?

zapceasti dlea kukuruznih jatok Orosh, Gerringhoff - foto

Cei mai populari producatori de agrotehnica de import sunt companiile Orosh si Gerringhoff. Componentele si detaliile lor se caracterizeaza prin calitate inalta. Aceasta permite majorarea productivitatii echipamentelor agricole.

La magazinul Alvar Service SRL din Chisinau aveti posibilitatea sa procurati piese de calitate superioara pentru tocatorul de porumb. Lanturi, cutite, filtre si multe alte detalii de acum inainte le puteti gasi foarte usor pe pagina Agropiese-Alvar.md.

 

Caracteristicile pieselor agricole Orosh si Gerringhoff

Piesele de la Orosh si Gerringhoff pentru tocatorul de porumb sunt produse conform standardelor tehnologice internationale. Pentru tehnica cu numarul de rinduri intre 4 si 16 se produc modele mult mai complexe, cu un cadru rigid.

Pentru buna functionare a tocatorului in timpul procesului de recoltare, este necesar mai intii sa verificati tehnica. Multe piese se defecteaza si se uzeaza rapid dupa expunerea la temperaturi inalte sau la tonaj mare. Piesele moderne insa promit functionarea perfecta a utilajului pe toata perioada de recoltare.

Utilizind piesele agricole calitative de la Gerringhoff si Orosh veti stringe roada in timp record. Utilizindu-le nu mai riscati sa aveti parte de defectiuni tehnice in perioada de recoltare.

 

piese pentru tocatorul de porumb Orosh si Gerringhoff in moldova

Cum sa procuram in Moldova piese pentru tocatorul de porumb?

La depozitul Alvar Service SRL sunt furnizate piese agricole direct de la producatorii Gerringhoff si Orosh. Datorita acestui fapt aveti posibilitatea sa procurati piese agricole atit calitative si la un pret convenabil.

Pretul pieselor agricole la Agropiese-Alvar.md este accesibil pentru toti fermierii si directorii de intreprinderi agricole. Calitatea acestora fiind superioara. Toate produsele dispun de un certificat de calitate. Detaliile originale pe care le puteti gasi datorita sistemului de cautare a siteului, nu permit tocatorului sa se defecteze in timpul procesului de recoltare.

Avantajele noastre

Procurind piese agricole de la Agropiese-Alvar.md din Chisinau puteti fi sigur ca tehnica agricola nu se va defecta in perioada de recoltare. Noi garantam calitatea superioara a pieselor si un pret avantajos. Puteti apela la specialistii nostri, online sau prin telefon. Ei va vor ajuta sa alegeti produsul necesar si va vor raspunde la toate intrebarile. Prelucrarea comenzii se efectueaza foarte repede. Datorita acestui fapt produsul este livrat maximal de repede.

Inlocuirea pieselor uzate cu piese noi, specifica la creșterea productivității și a eficienței economice a intreprinderii agricole. Lipsa defectiunilor tehnice de asemenea aduce un aport semnificativ in ceea ce priveste cresterea venitului.

Comandati chiar acum piese agricole calitative de la producatorii mondiali Gerringhoff si Orosh. In cel mai scurt timp veti avea posibilitatea sa le evaluati eficienta.

 

piese pentru tocatorul de porumb Orosh si Gerringhoff in Moldova 2

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

Leave a comment

0

Корзина