ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Rulmenti pentru combine si tehnica agricola in Moldova

podsibniki dlea kombainov i selihotehniki - foto

Tehnica agricola functioneaza in conditii dificile. Temperaturile ridicate, murdaria, praful, umiditatea ridicata sunt un mare dezavantaj pentru utilajul agricol. Pentru a evita uzarea si defectarea acestora in procesul de recoltare sau de prelucrare a solului, este necesar de a procura piese de calitate inalta. In Moldova aveti posibilitatea de a procura rulmenti la un pret convenabil la compania Alvar Service SRL. Pe pagina Agropiese-Alvar.md puteti alege piese de calitate superioara de la producatorii mondiali.

 

Caracteristicile rulmentilor pentru tehnica agricola

Ca sa evitati defectarea tehnicii in timpul recoltarii este necesar sa procurati piese de calitate inalta. Rulmenti de calitate superioara va propun urmatorii producatori mondiali:

  • SRG
  • JHB
  • FAG
  • Timken

Acesti producatori acorda o atentie deosebita izolatiei puternice a rulmentilor. Gradul ridicat de etanșeitate previne uzura mecanică a pieselor, chiar si in conditii dificile de lucru. Rulmenti ai producatorilor AG, SRG, Timken si JHB le puteti procura in internet magazinul Agropiese-Alvar.md.

 

Rulmenti pentru combine si alte utilaje agricole in Moldova foto

Rulmenti de calitate superioara pentru combine

Rulmentii pentru tehnica agricola, prezentati de compania Alvar Service SRL asigura o functionare eficienta a tehnicii agricole si asigura o functionare stabila a combinei. In acest sens, este exclusa in totalmente posibilitatea de defectare a tehnicii agricole. Acest lucru este foarte important in timpul procesului de recoltare.

De asemenea, rulmentii functioneaza calitativ, indeplinind toate functiile la cel mai inalt nivel. Utilajul nu se defecteaza si se evita cheltuielile in plus. Acest lucru perminte intreprinderii agricole sa functioneze rentabil.

Rulmentii de calitate ii puteti gasi in catalogul nostru on-line. Acestia sunt produsi de catre companiile cu renume mondial precum sunt (SRG, JHB, FAG, Timken). Izolarea interna si externa de calitate permite buna functionare a sistemului indiferent de conditiile de prelucrare a solului.

 

De ce trebuie sa procurati rulmenti de calitate de la compania noastra?

Alvar Service SRL propune clientilor sai o modalitate comoda de prelucrare a comenzii, precum si produse de calitate inalta la pret mic. Puteti face comanda atunci cind va este comod. De asemenea, va puteti adresa la specialistii nostri pentru informatii. Rulmentii pe care ii vedeti in catalogul online sunt prezenti intotdeauna in depozitul nostru. Livrarea se efectueaza foarte rapid. Este foarte comod si simplu sa procurati rulmenti prin intermediul companiei noastre. Fiecare cumparator poate procura piesele necesare pentru combina sa, in dependenta de bugetul pe care il detine. Piesele originale cit si analogiile acestora se bucura de calitate inalta. Posibilitatea de a procura un produs contrafacut este exclusa in totalitate. Toate piesele ce ajung la depozitul nostru sunt supuse unui control in ceea ce privesc performantele calitatii.

 

Rulmenti pentru combine si alte utilaje agricole in Moldova foto

Avantajele noastre

Procurind rulmenti de calitate inalta puteti fi siguri de buna functionare a tehnicii. Pretul mic si calitatea verificata in timp va este asigurata de catre compania noastra. Comandati livrarea pieselor chiar acum. In cel mai scurt timp vom efectua livrarea produsului. Veti vedea toate avantajele functionarii combinei datorita pieselor de inalta calitate.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Cogan Vadim

Cogan Vadim
Tel: 069118266
Piese de schimb pentru combinele: Niva, Don, tractorul T70
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина