ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Protectia plantelor – o sarcina importanta pentru intreprinderile agricole

zasita rastenii - foto

Astazi, intreprinderile agricole aplica o multime de metode si tehnici noi, care la rindul lor contribuie la cresterea productivitatii culturilor. Una dintre sarcinile principale care sunt stabilite pentru a atinge acest obiectiv, este de a proteja plantele de la diferiti factori nefavorabili. In acest sens, se aplica diverse tehnici si metode inovative.

Pentru a obtine rezultate bune în această sfera, este necesar sa procurati produse pentru protectia plantelor in Moldova, de o calitate superioara. De asemenea, este extrem de important sa se efectueze evaluarea sistematica a tehnicii, care lucreaza pentru a indeplini sarcina data. Cum sa alegeti produsele pentru protectia plantelor de boli si daunatori, precum si a pieselor de schimb calitative pentru utilajele agricole, puteti afla la magazinul nostru Alvar Service SRL.

Protectia plantelor-Alvar.md-foto

 

Protectia plantelor in Moldova si metodele acesteia

Pentru a procura in Chisinau produse pentru protectia plantelor, ar fi cazul sa tineti cont de caracteristicile de aplicare a acestora. Exista citeva metode ce permit asigurarea conditiilor normale pentru cresterea culturilor agricole. Diferiti regulatori de crestere, componente chimice, ingrasaminte, precum si preparate pentru boli si daunatori contribuie la cresterea productivitatii culturilor. Daca o intreprindere agricola nu utilizeaza tehnologii moderne pentru a majora productivitatea, se poate confrunta cu o scadere a acesteia de pina la 20%.

Pentru a evita o scadere a eficientei productivitatii, este necesar sa se ia in considerare modul de realizare a unui proces competent de protectie a plantelor. In acest sens, se realizeaza masuri complexe, menite sa stimuleze cresterea productivitatii. Aici agricultorii combina diferite metode.

Cel mai frecvent aplicate sunt:

· Metoda agrotehnica

· Metoda biologica

· Metoda chimica

· Masuri de carantina

Exista si alte abordari. Alegerea depinde de conditiile specifice intreprinderii agricole.

Protectia plantelor cu utilizarea acestor abordari este una eficienta. Metoda agrotehnica evita cresterea si popularea insectelor daunatoare. Alegerea directiei si activitatii date, este strins legata de particularitatile climatice si de solul din regiune. Cea mai frecvent utilizata metoda, este aratul. Aceasta micsoreaza considerabil daunatorii.

Metoda biologica si-a dovedit eficacitatea intr-un complex de masuri, menite de a majora productivitatea plantelor. Aceasta implica utilizarea de organisme vii, insecte si produse ale activitătii lor vitale, in lupta pentru combaterea daunatorilor. De exemplu, protectia plantelor poate fi asigurata prin intermediul reproducerii speciilor de insecte speciale. Sunt semanate pe zonele prelucrate. Insectele distrug daunatorii, zidul acestora.

Metoda chimica presupune tratarea zonelor cultivate cu substante chimice speciale – pesticide. Acesta metoda si-a demonstrat eficienta. Utilizind aceasta metoda se permit doar produse speciale. Alegerea substantelor chimice depinde de clima, precum si de tipul de daunatori ce sunt raspinditi pe camp.

protectia plantelor-alvar.md foto

Implimentarea tehnica a activitatilor

Pentru procurarea in Chisinau a produselor de protectie a plantelor, regulatori de crestere si populare a daunatorilor, trebuie sa tineti cont de caracteristicile climei, speciile plantelor si conditiile nefavorabile ce afecteaza culturile.

Protectia completa a plantelor nu poate fi realizata făra aplicarea tehnologiei agricole performante. Masinile, mecanismele care participa la procesul de prelucrare, ar trebui sa functioneze corect. Nu este bine venita defectarea tehnicii pe teren. In acest caz, reparara va cere mai mult timp, precum si mai multe resurse financiare.

Pentru a efectua la timp activitatile planificate, ar trebui sa se efectueze sistematic evaluarea tehnicii. Daca nu este indeplinit termenul de realizare a sarcinilor, protectia plantelor va fi mai putin eficienta. Este foarte important sa realizati fiecare actiune la termenul stabilit.

Compania noastra Alvar Service SRL va propune o gama larga de piese de schimb pentru tehnica agricola. Comandati la noi toate componentele si piesele necesare. Noi va garantam ca, utilizid piesele noastre de calitate superioara, combinele, pulverizatoaele, tractoarele, precum si alte agregate vor functiona stabil si productiv. Cu ajutorul acestora, activitatile planificate se vor realiza in termenii stabiliti. Protectia plantelor in acest caz va fi complexa.

Adresati-va pentru o consultatie la managerii nostri calificati. Acestia va vor raspunde la toate intrebarile ce tin de produs, precum si livrarea acestuia. Cererea se prelucreaza operativ. Livram rapid componentele necesare la adresa indicata. Comandati acum piesele de schimb necesare. Evaluati beneficiile tehnologiei de inalta calitate,in procesul de protectie a plantelor.

 

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect solutii pentru protectia plantelor .
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: alvar-service@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

Leave a comment

0

Корзина