ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Rulmenti FAG, TIMKEN,ZKL, INNA in Chisinau

podsipniki - foto

Sectorul agrar reprezinta o parte primordiala din economia unei tari. De aceea, dezvoltarea acestuia este indispensabila. Profitul, rentabilitatea organizatiei depinde in mare masura de calitatea, fiabilitatea si eficienta echipamentului.

Pentru ca tractorul, combina, seceretoarea si alte utilaje sa functioneze corect, este necesar sa se asigure buna functionare a tuturor sistemelor. Pentru aceasta este nevoie de evaluarea si schimbarea sistematica a unitatilor. Una dintre piesele care se uzeaza repede sunt rulmentii. Acestia ofera rotatia diferitor mecanisme.

In internet-magazinul Agropiese – Alvar.md Dvs. puteti cumpara rulmenti:

  1. FAG
  2. TIMKEN
  3. ZKL
  4. SRG
  5. INNA
  6. NTN
  7. KOYO
  8. SNR
  9. URB.
  10. SKF.

Pentru a cumpara in Chisinau rulmenti de calitate superioara si la un pret accesibil, adresati-va la magazinul Alvar Service SRL. Noi va propunem o gama larga de piese de schimb, inclusiv si rulmenti, pentru tehnica agrara din Moldova.

In magazinul nostru online exista o mare varietate de componente, pentru o varietate de tipuri de echipamente agricole.

 

Modele si marcaje de rulmenti

In cazul in care doriti sa procurati rulmenti, este important mai intii de toate sa tineti cont de marca si de sistemul de functionare a acestora. Astazi, pentru sectorul agricol, se produc diferite tipuri de componente. Exista un anumit tip de marcaj al rulmentilor. Acesta consta din cifre si litere.

Primul simbol al marcajului ofera informatii despre tipologia piesei. Rulmentii industriali se clasifica in urmatoarele categorii:

· Rulmenti radicali cu bile

· Rulmenti axiali cu bile

· Rulmenti radiali axiali cu bile

· Rulmenti axiali radiali cu bile

· Rulmenti radiali oscilanti cu bile

· Rulmenti cu bile cu contact in patru puncte

· Rulmenti radiali cu role cilindrice

· Rulmenti radiali oscilanti cu role butoi

· Rulmenti axiali oscilanti cu role butoi

· Rulmenti radiali axiali cu role conice

In continuare, marcajul contine cifre. Acestea caracterizeaza gabaritul piesei. La magazinul nostru puteti procurati  rulmenti  TIMKEN, SKF, INNA, KOYO, NTN, URB, SNR, FAG, ZKL, SRG pentru tehnica agricola, la cel mai mic pret.

Rulmentii cu bile, precum si alte mecanisme prezentate in catalog, sunt produse de catre companii cu renume mondial. Toata marfa detine un certificat de calitate. Puteti procura orice model de rulmenti industriali, atit pentru tehnica de import, cit si pentru cea autohtona. Intretinerea in acest sens nu necesita cheltuieli mari.

 

Cum sa alegeti in Chisinau rulmenti pentru tehnica agrara?

Pentru a procura rulmenti, adresati-va la magazinul nostru. Puteti sa alegeti piesele atit in catalogul nostru, cit si sa va adresati la specialistii nostri.

Informatiile privind standardele si normele pentru componentele prezentate le gasiti in documentele tehnicii. Cu toate acestea, clasificarea rulmentilor este una conventionala. Acelasi tip de piese prezentate poate fi utilizat in noduri diferite. Astfel, alegerea corecta a rulmentilor poate fi efectuata doar de un tehnician experimentat. Un indicator important in acest sens este directia si forta sarcinii. Daca arborele mecanic are un diametru mic, si sarcina este mica, atunci se prefera mai mult rulmenti in forma de bila. Daca forta care actionează asupra mecanismului este mare, se recomanda achizitionarea rulmentilor de role.

De asemenea, atunci cind selectati piesele necesare, trebuie sa tineti cont de structura mecanismului. Astfel, atunci cind selectati piesele, va puteti adresa la specialistii nostri competenti. Acestia vor tine cont de toate caracteristicile de functionare a echipamentului, oferind varianta cea mai optima.

Noi detinem o gama larga de rulmenti pentru tehnica agricola a diferitor producator, cum ar fi: SKF, INNA, TIMKENURB, SNR, FAG, NTN, ZKL, KOYO, SRG. Analogiile pieselor originale sunt de asemenea de calitate superioara, caracterizindu-se prin siguranta si eficienta. Fiecare isi poate alege produsele in dependenta de bugetul sau.

Avantajele rulmentilor de calitate

La Alvar Service SRL orice proprietar al intreprinderii agricole are ocazia sa achizitioneze rulmenti la un pret avantajos. Inlocuirea la timp a pieselor de schimb uzate este vitala. Daca nu realizati la timp evaluarea si schimbul rulmentilor, atunci tehnica nu va functiona bine. Defectarea tractoarelor, a seceretoarelor sau a combinelor, in timpul procesului de recoltare, cauzeaza o multime de probleme. Procesul de cultivare a suprafetelor insamantate necesita considerabil mai mult timp. In acest caz, devine imposibila realizarea sarcinilor propuse. Repararea pieselor defectate, necesita mult timp si resurse financiare.

Pentru a evita astfel de situatii este necesar sa realizati evaluarea tehnicii la timp. In timpul procesului dat se identifica piesele necesare. La magazinul nostru gasiti rulmenti de calitate pentru tehnica agricola din Moldova. Aici gasiti rulmenti de diferite modele, precum si multe alte componente ale sistemului.

In acest caz tehnica functioneaza stabil. De asemenea, creste si eficienta acesteia. Creste vizibil rentabilitatea productiei si rezultatul economic. Pentru a obtine un profit mare in perioada de raportare, se recomanda sa se acorde o atentie deosebita intretinerii masinilor agricole. Puteti procura atit rulmenti originali, precum si analogiile acestora la magazinul nostru din Chisinau Alvar Service SRL.

 

 

Cum sa procuram rulmenti in Chisinau?

Pentru a cumpara la Chisinau rulmenti care sa indeplineasca toate cerintele procesului de productie, adresati-va la compania nostra, Alvar Service SRL. Aici va vom ajuta sa selectati piese de calitate, in conformitate cu bugetul dumnevoastra. Piesele analogice si originale, pentru aproape toate brandurile straine si autohtone pot fi achizitionate la cel mai convenabil pret.

Pentru a procura rulmenti de calitate, atit la Chisinau, cit si in alt oras al tarii, adresati-va la compania noastra. Expediati-ne lista pieselor de schimb necesare, pentru rulmentii dumnevoastra. Noi va prelucram cererea operativ. Toate piesele prezentate in catalog, le detinem in depozit. Dupa prelucrarea comenzii va expediem bonul de plata. Livrarea se efectueaza operativ.

Clientilor fideli le oferim reduceri. Dupa schimbarea pieselor la tractorul, seceretoarea sau combina dumnevoastra, cu piesele de la noi, veti evita defectarea tehnicii. Toate produsele de care dispunem la depozitul nostru detin un certificat de calitate. In timpul procesului de fabricatie, astfel de rulmenti sunt supusi un sistem riguros de control. De aceea, noi garantam calitatea superioara a produselor noastre. Aplicati chiar acum si achizitionati piese de calitate.

In cel mai scurt timp veti avea ocazia sa evaluati calitatea pieselor de la compania Alvar Service SRL.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect rulmenti.
Contactati-ne…

Cogan Vadim

Cogan Vadim
Tel: 069118266
Piese de schimb pentru combinele: Niva, Don, tractorul T70
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина