ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Piese pentru tractorul T 70 C si T 70 B

zapceasti k traktoru Т 70 С i Т 70 В - foto

Tractorul este utilizat la cultivarea plantelor agricole. Pentru ca munca acestuia sa fie eficienta, stabila si sigura trebuie sa folositi piesele potrivite pentru intretinerea lui. In Moldova, puteti gasi piese pentru tractor la magazinul Alvar Service SRL, la un pret accesibil. Toata productia din magazinul Alvar Service SRL se deosebeste prin calitate inalta si universalitate.

Caracteristicile pieselor pentru tractorul T 70 C și T 70 B

Tractoarele T 70 se incadreaza in categoria agrotehnicii de tractiune. Acesta se incadreaza in a doua categorie dupa forta de tonaj. Acesta este un indice foarte inalt. Datorita caracteristicilor sale tehnice acest model de tractor este considerat universal.

Atunci cind alegeti piesele pentru tractorul T 70 C este necesar sa tineti cont de domeniul de aplicare a acestuia. Echipamentele din aceasta categorie sunt utilizate pentru prelucrarea solului si pentru cultivarea sfeclei de zahăr.

Piesele pentru tractorul T 70 B se deosebesc un pic de caracteristicile sus indicate. Acest model este utilizat deseori pentru cultivarea strugurilor. In dependenta de conditiile de utilizare se selecteaza piesele corespunzatoare. Acest lucru permine functionarea armonioasa a utilajului.

La magazinul Agropiese-Alvar.md gasiti piese de schimb pentru toate modelele de tractoare, ce functioneaza la orice conditii. In cele mai multe cazuri tractoarele T70 sunt utilizate pentru cultivarea fructelor si legumelor. Astfel, distanța dintre rinduri trebuie sa fie pina la 60 cm.

 

Piese pentru tractorul T 70 C și T 70 B in Moldova foto

Piese calitative pentru tractoare T 70 C si T 70 B

Piesele de schimb pentru tractoarele T 70 C si T 70 B prezentate de compania Agropiese-Alvar.md permite evitarea defecțiunilor în procesul de recoltare.

Noi oferim piese pentru asamblarea unor astfel de sisteme:

  • Bare de torsiune
  • Suspensie
  • Șasiu
  • Suport cardan
  • Compressor
  • Termostat
  • Disc ambreaj
  • Element lonjeron
  • Releu

Toate piesele pentru tractoarele T 70 C si T 70 B se caracterizeaza prin calitate inalta. Inainte de a ajunge in depozitul nostru, toate piesele sunt supuse unei proceduri de evaluare. Fara detinerea caracteristicilor necesare piesele nu sunt expuse comercializarii.

 

Piese pentru tractorul T 70 C și T 70 B in Moldova foto

De ce ar trebui sa procurati piese agricole pentru tractor la magazinul Alvar Service SRL?

Compania noastra va propune piese agricole la cel mai bun pret din Moldova. Toate produsele prezentate in magazinul Agropiese-Alvar.md se caracterizeaza prin calitate inalta. Acestea sunt furnizate de catre producatorii mondiali de tehnica agricola. Consultanții nostri va vor oferi toate detalile despre produsul dorit. Specialistii nostri sunt gata sa va selecteze detaliile necesare in conformitate cu conditiile de utilizare a masinariei. Aceasta permite utilizarea corecta a tehnicii si majoreaza semnificativ productivitatea ei.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Cogan Vadim

Cogan Vadim
Tel: 069118266
Piese de schimb pentru combinele: Niva, Don, tractorul T70
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина