ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Piese pentru pulverizatoarele autopropulsate si tractate

Astazi, in Chisinau se pot cumpara diferite tipuri de pulverizatoare, in functie de nevoile intreprinderii agricole. Aceasta este o tehnica productiva, care poate imbunatati performanta sectorului agricol din tara. Pulverizatoarele permit cultivarea calitativa si rapida a culturilor, protejandu-le de insecte daunatoare si boli.

Pentru ca tehnica sa functioneze fara probleme, inainte de inceperea sezonului de recoltare, este nevoie sa realizati o evaluare a acesteia. Detaliile si piesele de schimb uzate cer sa fie inlocuite. Datorita acestui fapt se evita defectiunile tehnicii pe teren si, nu se abate de la program. La Alvar Service SRL aveti ocazia sa procurati piese de schimb calitative, la un pret avantajos.

Tipuri de pulverizatoare

Pentru a procura un pulverizator, initial este cazul sa determinati in ce conditii va functiona tehnica. Aceasta se imparte in citeva categorii. Exista urmatoarele tipuri de pulverizatoare dupa modul de instalare:

· Montate

· Tractate

· Propulsate

Dispozitivele enumerate prezinta o serie de diferente. Modelele montate nu se bucura de performanta. Acestea detin un rezervor cu o capacitate de 800 l. Astfel de agregate pot fi utilizate doar de ferme mici. Pe cind pulverizatoarele tractate si propulsate sunt mult mai calitative si se aplica mai des. Sunt cu mult mai productive.

Pulverizatoarele tractate detin un rezervor de 2-4 m². Mai mult, dimensiunea barei, care poate fi utilizata la acest dispozitiv poate fi de la 26 la 36 m. Pulverizatoarele tractate se folosesc pentru terenuri medii. Cu ajutorul acestei tehnici este posibila procesarea a 10 mii hectare de pamant.

 

O caracteristica importanta a tehnicii date este productivitatea inalta. Insa, prezenta tehnica nu se potriveste pentru culturile inalte. Atunci cand se prelucreaza, de exemplu, floarea-soarelui sau cerealele, multe plante sunt deteriorate. In acest caz trebuie sa folositi alt model.

Pulverizatoarele propulsate nu au aceste neajunsuri. Diapazonul lor este de pana la 1,5 m. Acest fapt permite prelucrarea diferitor culturi. Aceasta este cea mai performanta tehnica. Acesta este un sistem autonom, care permite pulverizarea suprafetelor insamantate de peste 10 mii hectare. Astfel de pulverizatoare sunt destul de scumpe. Prin urmare, numai cele mai mari companii agricole isi pot permite astfel de unitati. Pulverizatoarele autopropulsate, in acest caz, isi demonstreaza repede valoarea, generand venituri considerabile pentru organizatia agrara.

Astazi, se bucura de popularitate atat agregatele straine, cit si cele autohtone. Marcile populare care produc pulverizatoare la un pret relativ scazut sunt:

· “Asgard Plus”

· Maskio Gasprod

· Zarea

· Tataragrohimservis

Pulverizatoarele straine sunt mult mai scumpe. Insa, productivitatea si calitatea lor depasesc brandurile de mai sus. Cele mai renumite modele sunt:

· Jarmet;

· Lemken;

· Atilla Evo;

· John Deer;

· Challenger;

· Jacto

Acesta este un echipament de performanta inalta. Este cunoscut in intreaga lume pentru calitatea sa.

Piese pentru pulverizatoarele autopropulsate si tractate in Moldova-foto

Cum sa comandati piese de schimb pentru tehnica agricola?

Pentru a procura piese de schimb de calitate superioara, pentru pulverizator adresati-va la compania noastra Alvar Service SRL. In catalogul este prezentata o gama larga de componente pentru pulverizatoarele autohtone si de import.

Adresati-va pentru o consultatie la specialistii nostri. Ne puteti contacta in orice moment, online sau la linia fierbinte. Consultantii nostri vor lua in considerare toate caracteristicile tehnicii dumnevoastra si vor selecta piesele necesare.

Evaluarea tehnicii la timp permite evitarea defectarii acesteia in timpul sezonului de recoltare. Comandati chiar acum. Vom prelucra cererea operativ si va livram comanda la adresa indicata. Evaluati performanta echipamentului prin utilizarea pieselor de inalta calitate de la Alvar Service SRL!

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piese de schimb pentru pulverizator.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина