ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Piese pentru plug si tehnica de prelucrare a pamintului

Zapchasti dlja pluga i pochvoobrabatyvajushhej tehniki- foto

Tehnica joaca un rol important in procesul de prelucrare a solului. In aceasta categorie se includ plugurile, cultivatoarele, grapele si tractoarele. Cu ajutorul acestor utilaje agricole se pregateste terenul pentru urmatorul proces de semanare.

Compania Alvar Service SRL va propune o gama larga de piese de schimb pentru plug.

In internet magazinul Agropiese-Alvar.md gasiti un asortiment bogat de piese agricole pentru prelucrarea pamintului. Acestea ajută la eliminarea rapida a buruienilor si la pregatirea pamintului pentru urmatoarea roada.

Selectarea tehnicii pentru prelucrarea solului

Pe site-ul nostru gasiti piese agricole pentru grape, brazdare, pluguri si alta tehnica agricola. Aici dispuneti de un asortiment bogat si calitativ.

In functie de conditiile de recoltare, precum si de tipologia utilajului se selecteaza piese necesare. De asta depinde calitatea ulterioara a solului.

 

Piese de schimb pentru plug si pentru tehnica de prelucrare a pamintului in Moldova foto

Piese agricole pentru plug in Moldova

Compania Alvar Service SRL va propune o gama larga de tehnica agricola calitativa pentru plug si pentru prelucrarea terenului.

Aici se includ urmatorii producatori celebri:

 • Lemken
 • Gregoire Besson
 • Kvemeland

Calitatea lor este verificata in timp. Acestia se mentin o perioada indelungata pe piata utilajelor agricole. In Moldova, cele mai vindute piese agricole a acestor producatori sunt:

 • Grapa
 • Cultivator
 • Arbore mecanic
 • Axa
 • Freze
 • Agricarb
 • Rabe
 • Discuri
 • Altele

Datorita unui astfel de asortiment fiecare isi poate gasi o varianta optimala pentru utilajul sau. Tinind cont de particularitatile sale puteti selecta cele mai bune piese.

De ce este recomandabil să cumparati piese de schimb pentru pluguri Moldov în magazinul Agropiese-Alvar.md din Moldova?

Piesele pentru plug le gasiti la cele mai accesibile preturi. Producatorii cunoscuti la nivel mondial ne furnizeaza marfa avind cele mai inalte caracteristici tehnice. Gama variata a pieselor va permite sa procurati detaliile necesare pentru tehnica dumnevoastra. Pentru a gasi mai rapid cele necesare va recomandam sa apelati la consultantii nostri. Acestia sunt gata sa raspunda la intrebarile dumnevoastra si sa va aleaga cel mai bun produs.

 

Piese de schimb pentru plug si pentru tehnica de prelucrare a pamintului in Moldova foto

Avantajele noastre

Livrarea se efectueaza foarte rapid. Aceasta este posibil datorita faptului ca intotdeauna dispunem de marfa in depozit. Personalul profesionist are grija de acest lucru. Astfel, o asemenea functionare a depozitului permite o prelucrare rapidă a comenzii. Calitatea productiei din depozit este mereu verificata. Toate piesele dispun de un certificat special. Companiile ce ne furnizeaza marfa sunt cunoscute datorita profesionalismului sau. Piesele sunt fabricate din material de cea mai inalta calitate.

Utilizarea mecanismelor de inalta calitate va permite sa reduceti semnificat costurile de intretinere a utilajului. Intreprinderile agricole sau fermierii isi pot imbunatati semnificativ indicii economici.

Comandati piese pentru plug chiar in acest moment. In cel mai scurt timp noi va livram comanda la adresa indicata. Datorita utilizarii acestor piese vi se deschid noi oportunitati.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Cogan Vadim

Cogan Vadim
Tel: 069118266
Piese de schimb pentru combinele: Niva, Don, tractorul T70
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина