ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Piese pentru combina Claas in Moldova

Zapchasti dlja kombajna Claas v Moldove - foto

Combina pentru recoltarea cerealelor este un echipament complicat. Periodic aceasta necesită un control de rutină. Aceasta scade riscul unei eventuale defectări în timpul recoltării roadei. Procesul de producere în cazul dat va fi cît se poate de rentabil. Combinele vor putea efectua recoltarea roadei în termenii stabiliți.

În procesul de verificare a tehnicii agricole este necesar să utilizați doar piese de calitate înaltă. Magazinul nostru Agropiese-Alvar.md din Moldova vă propune o gamă largă de piese agricole, atît originale cît și analogiile acestora la un preț rezonabil și calitate înaltă.

Caracteristicile pieselor pentru combina Claas

Tehnica agricolă Class reprezintă utilaj complicat și de înaltă calitate. Aceasta realizează concomitent cîteva operațiuni. Utilajul agricol Class taie, macină și separă materia primă recoltată. De asemenea, astfel de mașinării se ocupă de transportarea și descărcarea culturilor recoltate.

Cu alte cuvinte, mașinăriile Class combină în sine secerarea, măcinarea și selectarea culturilor agricole, toate fiind într-o singură tehnică. Este un echipament modern și eficient. Piesele agricole Claas se deosebesc în primul rînd printr-o gamă largă de produse. Diapazonul acestora este foarte larg.

Utilaje agricole Claas pot solicita în timpul verificării a uneia dintr-o mie de piese. Toate elementele mecanismului sunt conectate într-un singur sistem și sunt parte integrantă a acesteia.

 

zapceasti k kombainu Claas v moldove foto

Combinele Claas în Moldova

Pentru a asigura o funcționare stabilă a unităților în timpul sezonului de recoltare, este necesar să se înțeleagă importanța fiecărui element al mecanismului. Atunci cînd verificați starea de pregătire a combinei pentru sezonul de recoltare, trebuie să determinați funcționarea corectă a fiecărei piese. Combinele Claas din Moldova asigură prelucrarea rapidă și eficientă a roadei. Toate detaliile ce țin de tehnică sunt prezentate în internet-magazinul nostru. Pe pagina online-catalogului Agropiese-Alvar.md veți putea găsi diverse piese agricole pentru combinele Claas. Acestea se folosesc în următoarele situații:

  • Secerat
  • Măcinat
  • Balotare
  • Transportare
  • Bătător
  • Tăierea păiușului
  • Ventilator
  • Conducere
  • Altele

Cu timpul, detaliile mecanismului se uzează. Funcționarea stabilă și eficientă a tehnicii depinde în primul rînd de înlocuirea la timp a pieselor pentru combina Claas.

Cum să procuri piese pentru tehnica Claas în Moldova

Magazinul nostru Agropiese-Alvar.md vă prezintă o gamă largă de piese și detalii pentru tehnica agricolă Claas în Moldova. Acestea sunt produse originale și analogii de la producători mondiali. Piesele de calitate le puteți procura la cel mai mic preț. Toate produsele afișate pe paginile online ale catalogului sunt certificate, fără  posibilitate de falsificare.

Pe pagina Agropiese-Alvar.md puteți găsi toată informația necesară privind piesele pentru utilajele agricole. Să comandați detaliile necesare este simplu. Depuneți o cerere online sau prin telefon. Livrarea se efectuează maximal de rapid.

 

zapceasti k kombainu Claas v moldove foto

Avantajele noastre

Agropiese-Alvar.md vă propune o gamă largă de piese agricole, la cel mai mic preț din Moldova. Fiecare proprietar de combină își poate procura piesele necesare în dependență de venitul său.

Piesele sunt ușor de găsit datorită unui sistem de căutare online eficient și bine gîndit. Aici veți găsi piese și detalii mici, poate chiar nesemnificative dar și piese masive, în asortiment bogat. Dacă utilizați piese de calitate puteți îmbunătăți în mod semnificativ performanța echipamentelor. Procesul de recoltare se realizează ușor și rapid. Datorită produselor noastre de recoltat combina Claas vă va servi mult timp înainte.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина