ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Piese de schimb de calitate pentru cultivator in Moldova

kultivatori v ogorode - foto

Cultivatorul este echipamentul ce se utilizeaza la prelucrarea suprafetei solului. Masina distruge buruienile, creaza brazdele si fertilizeaza solul. Aceasta este o tehnica productiva, ce necesita o intretinere ca atare. Comandati detaliile si piesele necesare la magazinul nostru.

 

Modele de cultivatoare

Astazi, un cultivator il poate procura orice fermier sau persoana ce detine un lot de pamin, in dependenta de bugetul ce-l detine. Exista mai multe modele a tehnicii date. Sunt 4 categorii de cultivatoare:

· Mini-cultivatoare ultra-usoare. Acestea nu cintaresc mai mult de 15 kilograme. Se utilizeaza la terenuri mici. Deseori acest model va ajuta sa definiti rindurile in gradina, sa cultivati solul linga plantatile perene sau linga flori.

· Cultivatoarele usoare. Acestea ajung sa cintareasca 40 kg. Proceseaza o sectiune a solului cu o latime mai mare de 30 cm. Astfel de unitati au un motor cu puterea de pana la 4 litri.

· Cultivatoarele medii. Cintaresc pina la 70 kg. Motorul are o capacitate de pana la 6 litri.

· Cultivatoarele grele. Face parte din categoria echipamentelor profesionale. Este aplicat in intreprinderile agricole mari.

Inainte de a achizitiona un cultivator, este foarte important sa definiti domeniul de aplicare a acestuia. Astfel, tipurile existente pot fi impartite in trei categorii în funcție de scopul lor:

1. Cultivatoarele de aburi pentru casa de vara. Cu ajutorul lui se distrug buruienile.

2. Cultivatoare rotative de mana. Cu ajutorul lui se definesc rindurile. Buruienile sunt distruse prin metoda de pieptanare, taiere si stropire. De asemenea, prin intermediul tehnologiei date se fertilizeaza plantele.

3. Tehnica cu utilizare speciala. Poate fi cultivator de padure, de gradina sau anti-eroziune.

 

piese pentru cultivator in Moldova-foto

 

Toate categoriile enumerate necesita o evaluare sistematica. Toate piesele necesare le puteti procura la magazinul nostru. Fiecare fermier stie ca de tehnica depinde viteza si calitatea prelucrarii solului. Pentru a obtine o roada bogata este nevoie de o buna intretinere a echipamentului. Astfel, cu timpul, detaliile uzate necesita inlocuite.

In acest caz, sistemul va functiona fara probleme si productiv.

Pentru intreprinderile agricole mari intretinerea echipamentului este unul dintre cele mai importante cicluri tehnologice. Daca echipamentul se va defecta in timpul lucrului, va inceteni semnificativ viteza de realizare a programului. In aceste conditii intreprinderea pierde semnificativ in ceea ce priveste profitul net si rentabilitatea. Astfel, preturile pentru repararea neprogramata micsoreaza semnificativ indicatorii competitivi.

Pentru a evita astfel de situatii este necesar sa efectuati evaluarea tehnicii, inainte de inceperea sezonului de lucru și, sa schimbati detaliile uzate. Aici magazinul nostru va este de folos. O gama larga de piese, atit a producatorilor autohtoni, precum si a celor straini permit fiecarui proprietar sa procure piesele necesare.

 

Cum sa comandati piese pentru cultivator?

Pentru a selecta piesele necesare pentru cultivator accesati pagina magazinului nostru si catalogul electronic va sta la dispozitie. Aici gasiti un sortiment bogat de marfa, pentru diferite modele de tehnica agricola. In caz de necesitate ii puteti contacta pe managerii nostri, online sau la telefon. Ei va vor raspunde la toate intrebarile privind marfa, comanda si livrarea ei.

După alegerea componentelor necesare, efectuati o comanda. O vom procesa operativ, dupa care va expediem bonul de plata. Dupa care, va livram marfa la adresa indicata. Toate produsele prezentate in catalog le detinem la depozit. De aceea livrarea se realizeaza operativ.

Comandati piese de schimb calitative la Alvar Service SRL. Bucurati-va de avantajele tehnicii de calitate, datorita pieselor noastre. Recolta il va multumi pe orice fermier!

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piese de schimb pentru cultivator.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина