ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Piese de schimb pentru tractoarele MTZ (MTZ 82.1, 820, 952, 892, 1221, 1025) in Chișinău

zapceasti k traktoram MTZ-foto

 

Tractorul este un vehicul proiectat sa lucreze in conditii dificile si sarcini mari. Una dintre cele mai mari opt intreprinderi pentru productia de masini agricole este uzina de tractoare din Minsk. Din momentul infiintarii, intreprinderea a reusit sa obtina increderea si recunoasterea consumatorului. Fiecare al zecelea tractor din lume este produs anume la aceasta uzina.

In timpul procesului de lucru, tractorul MTZ necesita o evaluare a mecanismelor sale. Pentru a realiza aceasta sarcina, adresati-va la compania Alvar Service SRL. La noi aveti ocazia sa procurati piese de schimb pentru tractorul MTZ la cel mai convenabil pret.

 

Sortimentul productiei

Alvar Service SRL va propune piese de schimb pentru tractorul MTZ la cel mai convenabil pret. Produsele indeplinesc toate cerintele unei intreprinderi agricole moderne. Calitatea acestora este confirmata de certificatele de calitate corespunzatoare. Noi va propunem sa procurati piese de schimb pentru tractorul MTZ, pentru diferite modele de vehicole agricole. La magazinul nostrum veti gasi:

 •  Piese de schimb pentru tractorul MTZ 820
 •  Piese de schimb pentru tractorul MTZ 1221
 •  Piese de schimb pentru tractorul MTZ 952
 •  Piese de schimb pentru tractorul MTZ 1025
 •  Piese de schimb pentru tractorul MTZ 892

De asemenea, la magazinul Alvar Service SRL veti gasi cel mai bogat sortiment de piese de schimb, pentru tractorul MTZ 382.1. In acest sens, procesul de evaluare a tehnicii nu va rapi multe forte si timp. Tractorul din nou va putea lucra in procesul de recoltare. Mai mult, nu exista riscul unei eventuale defectari a tehnicii in procesul de lucru.

Piesele de schimb pentru modelul МТЗ З82.1, precum si pentru alte modele se caracterizeaza prin calitate superioara. Sortimentul bogat de mecanisme, permite oricarui proprietar al intreprinderii agricole sa procure produsele necesare.

Procurind piese de schimb pentru modelele МТЗ 820, 1221, 1025, 952, 892, tinem sa va reamintim ca la noi gasiti cel mai bogat sortiment din tara. Va propunem sa cumparati urmatoarele piese de schimb, pentru tractorul MTZ:

 • Reductori, cutie de viteza, cutie de transfer
 •  Axa din spate
 •  Axa din fata
 •  Motor
 •  Frana
 •  Ambreiaj
 •  Cutie de viteza
 •  Sistem de directive
 •  Compresor
 •  Altele

Piese de schimb pentru tractorul МТЗ З82.1, precum si pentru alte modele, intotdeauna le detinem la depozitul nostru. Acest lucru permite sa livram produsul cit mai rapid.

 

De ce este convenabil sa procurati piese de schimb pentru tractorul MTZ la Alvar Service SRL?

In acest sens exista citeva motive de baza. In primul rind, noi propunem o gama lagra de produse, pentru orice tehnica agricola. In rindul doi, la magazinul nostru aveti ocazia sa procurati materialul necesar, la cel mai bun pret. In rindul trei, magazinul nostrum nu va lasa indiferent pe nimeni.

Piesele de schimb de calitate superioara pentru modelele МТЗ 820, 1221, 1025, 952, 892, precum si pentru modelul МТЗ З82.1, oferite de compania noastra, detin

toate certificatele de calitate necesare. De asemenea, acestea au trecut testarile necesare in Moldova.

Defectarea tehnicii poate afecta in mod semnificativ profitul net al intreprinderii. De aceea, ar trebui sa acordati o atentie deosebita la tot ceea ce se numeste intretinerea tehnicii agricole si calitatea pieselor de schimb.

Procurind piesele de schimb la magazinul nostrum, aveti urmatoarele avantaje:

 1. Evitarea defectarii tehnicii in timpul prelucrarii pamintului
 2. Economisirea in ceea ce priveste repararea tehnicii. In procesul de munca tehnica functioneaza fara oprire.
 3. Cresterea productivitatii tractoarelor
 4. Datorita factorilor de mai sus, este redus costul produsului finit
 5. Calitatea prelucrarii terenurilor agricole este mai mare
 6. Scaderea preturilor și producerea de marfa competitive, implica in sine o crestere a profitului net in perioada de raportare.
 7. Stabilitatea financiara, rentabilitatea productiei, atractivitatea investitionala a intreprinderii agricole este in crestere.

Selectind doar piese de schimb de calutate pentru tractorul MTZ, va puteti astepta la un effect economic ridicat. Tehnologia este utilizata pe deplin. Insa, intreprinderea Agricola se dezvolta.

Motivele indicate mai sus, demonstreaza pe deplin de ce trebuie sa procurati la magazinul nostru piese de schimb pentru tractorul MTZ. Colaborind cu noi, va garantam o functionare productive si calitativa a tehnicii dumnevoastra. Aceasta va functiona productive si va adduce profit in procesul de expultare.

 

 Cum sa procurati in Chisinau piese de schimb pentru tractorul MTZ?

 

Pentru a procura piese de schimb pentru marca de tractor MTZ, adresati-va in primul rind la consultantii de la magazinul Alvar Service SRL. Acestia o sa va raspunda la toate intrebarile ce tin de marfa, selectarea, comandarea si livrarea ei.

De asemenea, managerii cu experiența ar putea sa va ajute in ceea ce priveste alegerea detaliilor potrivite, pentru un anumit model de tractor MTZ. Sortimentul produselor noastre este vast, ceea ce permite sa gasiti piesele necesare pentru orice model. Marfa prezentata in catalog variaza in ceea ce privesc preturile.

Consultantii nostri va vor ajuta sa alegeti produsul dorit in dependenta de bugetul ce-l detineti. Detinem atit piese de schimb originale (scumpe), cit si analogiile acestora, un pic mai ieftine. Noi satisfacem toate cerintele si nevoile consumatorului. Pentru orice conditii de functionare, puteti selecta mecanismele necesare.

In timpul evaluarii tractorului, puteti face o lista a componentelor ce necesita sa fie inlocuite. Vom procesa lista creata in conformitate cu doleantele clientului. Mai mult, angajatii nostri fac calculele necesare si va expediaza cecul pentru plata. Dupa ce ne punem de acord referitor la toate nuantele, cumparatorul achita bonul. Dupa care, noi va livram operativ comanda, la adresa indicata.

Toate produsele prezentate in catalog, le detinem la depozit. De aceea, prelucrarea comenzii si livrarea acesteia se realizeaza in mod operativ. Livram in orice punct al tarii.

Clientilor fideli le oferim reduceri. Ofertele convenabile va permit sa economisiti considerabil bugetul intreprinderii. Intreprinderile mari colaboreaza cu noi deja de mult timp. Oferim conditii favorabile pentru cumparare, participind la programul nostru de parteneriat.

Adresati-va chiar acum la Alvar Service SRL. Noi va propunem piese de schimb atit pentru tractorul MTZ, cit si pentru alta tehnica agricola. Cooperarea cu noi se caracterizeaza printr-o serie de avantaje. Din acest motiv, multe intreprinderi agricole si ferme colaboreaza cu noi. Componentele de calitate pe care le furnizam clientilor nostri, devin o garantie a functionarii de lunga durata a echipamentului, in conditii de lucru.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Cogan Vadim

Cogan Vadim
Tel: 069118266
Piese de schimb pentru combinele: Niva, Don, tractorul T70
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина