ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Piese de schimb pentru combina CASE in Moldova

zapceasti k kombainam CASE - foto

Combina CASE se bucura de popularitate la nivel mondial. Combinele sale indeplinesc toate cerintele agriculturii moderne. Acestea de asemenea se bucura de popularitate si in Moldova. Este o tehnica de calitate superioara, cu o istorie bogata. Compania Case si-a inceput activitatea in anul 1842.

Pe atunci se specializa in producerea motoarelor cu aburi si a ciocanelor. In procesul evolutiei sale, brandul prezentat a dezvoltat multe noi directii ale activitatii sale. Fiabilitatea si productivitatea tehnologiei CASE au fost confirmate de anii de munca constiinciosi ai companiei. Anume din acest motiv se bucura de popularitate.

Cu timpul, chiar si cele mai fiabile unitati necesita evaluarea, precum si inlocuirea componentelor vechi si uzate. De aceea, este important sa acordati prioritate detaliilor calitative. La magazinul nostru Alvar Service SRL aveti ocazia sa procurati piese de schimb pentru combina Case, la un pret convenabil. Magazinul nostru va ofera o serie de avantaje.

Caracteristicile combinelor Case

Combina Case de culoare rosie este produsa de corporatia CNH. Aceasta reuneste pe piata doi lideri- marca CASE si New Holland. In acelasi timp, concurenta dintre agrotehnica rosie si cea galbena s-a pastrat in fiecare productie. In Moldova, combinele Case se bucura de popularitate semnificativa. Acest lucru se datoreaza calitatii superioare a tehnicii in cauza. Combinele CASE utilizeaza o tehnologie speciala de recoltare a semintelor. Aceasta se numeste prelucrarea cu rotor. Astfel, datorita acestor tehnici utilizate, marca in cauza se deosebeste de tehnica concurentilor. O caracteristica a masinilor agricole prezentate este reducerea costurilor de operare, mentinind in acelasi timp productivitatea ridicata a mecanismelor. In procesul de proiectare se utilizeaza doar un rotor. Acesta ii ofera tehnicii Case o serie de avantaje. Cele mai importante sunt:

 • Treierarea de calitate. Procesul este mai exact si mai complex
 • Cerealele sunt usor separate, ceea ce reduce probabilitatea descompunerii acestora
 • Furajul pentru prelucrare este neted si continuu
 • Sarcina redusa a mecanismului
 • Economisirea resurselor energetice
 • Reducerea uzarii pieselor si a componentelor sistemului

Motorul marcii date, de asemenea se caracterizeaza printr-o proiectare specifica si deosebita. Aceasta permite utilizarea motorului o lunga durata de timp. De asemenea, in comparatie cu produsele analogice, acesta consuma mai putin combustibil. Comercializam atit combine pentru fermele mici, cit si pentru intreprinderile agricole de proportie. Pentru fiecare marca de echipament aveti nevoie de mecanisme si detalii diferite.

 

Piesele de schimb Case in Moldova

Intrucât agregatele prezentate difera printr-un mecanism special, ele au nevoie de piese ce se difera printr-un sir de caracteristici. Pentru a procura piese de schimb pentru combina Case, adresati-va la compania Alvar Service SRL. Doar aici veti gasi o gama larga de piese pentru combinele galbene. Noi comercializam piese de schimb pentru combina Case de calitate superioara. In acelasi timp, pretul ramine acceptabil pentru fiecare buget. In magazinul nostru aveti ocazia sa procurati piese de schimb pentru combina Case de urmatoarea categorie:

 • Piese de schimb pentru motorul combinei Case
 • Sistemul de combustibil pentru combina Case
 • Filtre pentru combinele Case
 • Curele pentru combinele Case
 • Altele

Produsele enumerate mai sus, pot fi atit originale cit si analogiile acestora. Oricare varianta ati prefera, garantam calitatea superioara a tuturor pieselor prezentate in catalogul nostru. Doar procurind piese de schimb de calitate superioara pentru motor, sistemul de combustibil, filtre sau curele va puteti garanta buna functionare a masinii dumnevoastra.

 

De ce merita sa procurati in Moldova piese de schimb pentru combina Case?

De calitatea mecanismelor depinde buna functionare a tehnicii. Este un sistem complicat. Este necesar ca fiecare element sa-si indeplineasca functia ce i se atribuie. In acest caz, combina nu se va defecta in timpul procesului de recoltare.

Fiecare fermier si proprietar al intreprinderii agricole stie cit este de importanta buna functionare a masinii in timpul procesului de lucru. Daca insa tehnica se defecteaza in timpul procesului de recoltare, repararea acesteia devine destul de complicata. Este foarte dificil sa transporti la baza o masina de astfel de proportii. Astfel, evaluarea acesteia are loc chiar in cimp. Din acest motiv este practic imposibil sa efectuezi o diagnoza completa.

O astfel de situatie duce la stagnarea de lunga durata a tehnicii. Procesul e recoltare cere mai mult timp. Acest fapt schimba planurile intreprinderii si se produc abateri de la programul stabilit. De aceea trebuie sa fiti extrem de atenti atunci cind alegeti piesele de schimb. Procesul de evaluare a tehnicii trebuie sa fie efectuat inainte de inceperea sezonului de recoltare.

La magazinul nostru aveti ocazia sa procurati piese de schimb originale si calitative, pentru combina Case. Aceastea sunt comercializate de producatorul cu acelasi nume. Sunt destul de scumpe insa, calitatea este la cel mai inalt nivel. Piesele date se uzeaza greu.

Tot magazinul nostru va propune o gama larga de piese analogice, pentru marca Case. Acestea de asemenea fiind produse de companii cu renume. De asemenea, pretul este mai mic decit pentru detaliile originale. Din acest motiv ele si se uzeaza mai rapid.

Indiferent de componentele si mecanismele pe care le alege clientul, organizatia noastra garanteaza fiabilitatea tuturor pieselor de schimb prezentate in catalog. In acest sens, acum este foarte usor sa procuri in Moldova piese de schimb pentru combina Case. Mai mult, procesul de evaluare se va efectua rapid si mai putin costisitor.

Comercializind piese de schimb pentru marca CASE, va garantam urmatoarele:

 • Economisirea in ceea ce priveste procesul de evaluare a tehnicii
 • Calitatea noilor mecanisme si detalii
 • Functionarea complexa a combinei in timpul procesului de recoltare
 • Evitarea defectarii tehnicii pe teren
 • Cresterea productivitatii mecanismelor
 • Realizarea planului stabilit in programul intreprinderii

In acest caz, productivitatea mecanismului creste, iar costul muncii este redus. Acest lucru duce la un profit mare. Anume din acest motiv va propunem sa procurati piese de schimb la compania noastra.

 

Cum sa procurati echipament CASE in Moldova?

Pentru a procura in Moldova piese de schimb CASE, adresati-va la magazinul Alvar Service SRL. Doar la noi veti gasi un sortiment bogat al productiei. Pentru informatia necesara adresati-va la consultantii nostri. Acestia va vor recomanda produsul necesar, in dependenta de pretul dorit. De asemenea, veti primi raspuns la toate intrebarile ce tin produs si livrarea acestuia.

Pentru a scmba mecanismele CASE uzate, intreprinderea agricola poate crea o lista a pieselor necesare. Expediati-ne noua aceasta lista. Noi o vom prelucra rapid si va expediem cecul spre achitare. Toate produsele din catalog le detinem la depozit.

Aplicati acum la site-ul nostru oficial. Noi va oferim toate piesele necesare in vederea realizarii unei evaluari calitative si productive a tehnicii dumnevoastra.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect utilaje agricole.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина