ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Piese de schimb pentru combina Case in Moldova

zapchasti dlja kombajna Case - foto

Brandul mondial Case produce mașini de calitate solicitate în lumea întreagă. În Moldova utilajele agricole Case nu au fost o excepție. Aici acestea se bucură de mare popularitate, avînd o puternică forță de rezistență. Însă, chiar și astfel de utilaje sunt supuse mai devreme sau mai tîrziu spre uzare. De aceea se cere schimbarea regulate a pieselor. Să cumpărați piese pentru utilajele Case puteți în internet-magazinul nostru. Aici sunt comercializate atît piesele originale cît și analogia acestora, ce satisfac toate cerințele producătorului oficial.

 

Piese de calitate pentru orice gen de tehnică agricolă Case

Piese pentru utilaj agricol Case este una dintre direcțiile de bază pe care se focusează compania noastră. De aceea, în broșurile magazinului veți găsi o gamă largă de piese pentru combina Case, indifferent de modificările și destinația acestuia:

Cutii de viteze;

Curele;

Generator;

Elementele sistemului electric;

Alte piese;

Aici este prezentată tehnica cu toate modificările necesare, precum și componentele diferitor sisteme, necesare în Moldova pentru un nivel înalt de calitate. Piesele pentru combina Case ale companiei noastre se caracterizează prin înalta calitate și preț avantajos. Chiar și tehnica analogical se manifestă prin calitate înaltă și practice caracteristici identice cu cea originală. Resursele sale de rezistență sunt identice cu cele ale producătorului oficial, dar prețul este ceva mai mic. În magazinul Agropiese-Alvar.md veți găsi piese ce corespund exact cu parametrii pe care îi căutați și, cel mai important, ce se caracterizează printr-un nivel înalt de calitate.

 

zapchasti dlea kombainu case v moldove foto

Piese auto Case în Moldova- alegem uneltele la magazinul Agropiese-Alvar.md

Pe saitul companiei noastre puteți nu doar să procurați piese de înaltă calitate la un preț rezonabil, dar și să vă primiți marfa în cel mai scurt timp, datorită unui system de comandare și deservire bine gîndit. Cumpărînd piese din magzinul nostrum de aemenea puteți evaluate un șir de plusuri ce țin de:

  • Cîteva variante de achitare sigure;
  • Livrarea produselor poate fi efectuată în orice punct al Moldovei;
  • Datorită unui system bine gîndit al paginii oficiale alegerea produsului nu vă ia mult timp, dat fiind faptul că totul este structurat cît se poate de simplu;

Mai mult, compania noastră nu se ocupă doar de comercializarea pieselor originale și mai puțin originale, dar și cu repararea pieselor defectate. Un mare plus este și modificarea regulate a asortimentului, ținînd cont de cerințele pieței.

 

zapceasti k kombainu Case v moldove foto

Procurarea pieselor pentru combina Case în Moldova este convenabil

Puteți procura la un preț convenabil piese agricole Case, atît originale cît și analogiile acestuia în magazinul nostru Agropiese-Alvar.md. Marfa pe care o prezentăm se caracterizează printr-un preț mic, dar în același timp și calitate înaltă. Puteți comanda marfa de sine stătător, completînd un formular, ori să ne contactați la telefon și să luați legătura cu un collaborator. Acesta vă va ajuta să faceți alegerea corectă la un preț avantajos.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина