ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Piese de schimb pentru tocatorul de porumb in Moldova

zapceasti k zernouborocinim jatcam - FOTO

 

Tocatorul reprezinta un instrument agricol important, ce consta dintr-un numar mare de piese de uzura. Pentru a evita defectiunile in timpul procesului de recoltare este necesar sa verificati din timp tehnica.

Alvar Service SRL va propune piese pentru pentru tocator la pret avantajos si calitate inalta. Toata productia necesara o gasiti in catalogul nostru online Agropiese-Alvar.md.

Cele mai bune si cele mai ieftine piese pentru tocator

Piese originale si analogiile acestora le puteti gasi la compania noastra. Toate detaliile prezentate in internet magazin nu sunt produse complicate. De aceea, in cazul in care este necesar puteti sa inlocuiti piesele originale cu analogiile acestora. Ele de asemenea se caracterizeaza prin calitate inalta.

Noi vindem piese pentru tocator la cele mai bune conditii din Moldova.

In asortiment se includ urmatoarele:

  • Cutitul
  • Arcurile motovilei
  • Reductorii
  • Partile componente ale cutitului
  • Altele

Toate piesele prezentate detin un certificat de calitate. Cutitele se vind intr-o ansamblare de la 4 la 9,5 m. Piesele pentru combina le puteti procura ieftin practic pentru orice tip de tehnica. Dispunem de un asortiment bogat al productiei.

 


zapceasti k zernouborocinim jatcam nedorogo v moldove foto

Cum sa procuram in Moldova piese pentru tocator?

Inainte, in Moldova era practic imposibil sa procuri piese de schimb de import. Compania Alvar Service SRL a reusit sa stabileasca un contact cu furnizorii de

piese agricole cu renume mondial. Astfel, in prezent a devenit cit se poate de usor acest lucru.

Odata ce ati ales produsul dorit, comanda dumnevoastra va fi prelucrata, iar lucrarea se va efectua in cel mai scurt timp, la adresa indicata.

Sistemul de cautare a siteului Agropiese-Alvar.md bine gindit va permite sa selectati usor produsul pe care il cautati. In caz de necesitate puteti apela la specialistii nostri pentru o consultatie. Acestia va vor ajuta cu mare drag.

De ce este convenabil sa procurati piese de schimb de la Alvar Service SRL?

 

Compania noastra are multa experienta in domeniul comercializarii utilajului agricol. Va propunem un asortiment bogat de piese de schimb pentru tocatore si combine la cel mai bun pret din Moldova. Livrarea se realizeaza in cel mai scurt timp.

Puteti efectua comanda in orice timp al zilei. Procurind piese de la Agropiese-Alvar.md, puteti fi siguri de eficienta functionarii utilajului. Datorita acestor piese, probabilitatea de defectare a utilajului este total exclusa. In acest sens, puteti efectua cele propuse in termenii stabiliti iar compania va obtine profit.

Comandati chiar acum piesele de inalta calitate pentru tocator. Veti avea posibilitatea sa apreciati calitatea inalta a tehnicii.

zapceasti k zernouborocinim jatcam nedorogo v moldove foto

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect tehnica agricola second hand.
Contactati-ne…


Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: alvar-service@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина