ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Piese agricole calitative pentru combina Sampo in Moldova

zapceasti c kombainu sampo - foto

Compania finlandeză Sampo a fost înființată în anul 1953. Dae atunci tehnica acesteia a devenit una dintre cele mai utilizate în rîndurile fermierilor și a întreprinderilor agricole din întreaga lume. Sampo se bucură de mult succes și în Moldova.

Acestea sunt unelte sigure și eficiente, ce au menirea de a realiza calitativ recoltarea roadei. Dacă doriți să procurați piese agricole Sampo de calitate înaltă, atunci puteți face acest lucru în internet magazinul nostru Agropiese-Alvar.md.

Caracteristicile tehnicii Sampo

Compania finlandeză Sampo este un producător specializat pe o categorie îngustă de consumatori. Direcția sa de bază fiind producerea combinelor cerealiere. Datorită unei asemenea abordări, compania Sampo se bucură de popularitate la nivel mondial. Uneltele comercializate, sunt menite de a rezista chiar și la cele dificile condiții. De aceea, compania Sampo se află în top zece lideri mondiali în ceea ce privește producerea combinelor cerealiere.

Aparatajul finlandez permite recoltarea roadei chiar și atunci cînd umiditatea este prea mare. De asemenea, mașinăriile Sampo răzbat chiar și în cele mai dificile condiții.

Pentru ca combina să îndeplinească toate funcțiile sale, este necesar mai întîi de toate să efectuați un control de rutină. Iar piesele agricole necesare pentru combina Sampo le puteți procura în internet magazinul nostru Agropiese-Alvar.md.

kacestvenie zapchasti k kombainu sampo v moldove foto

Detaliile calitative Sampo în Moldova

Înainte de producerea combinelor cei de la Sambo mai întîi de toate au ținut cont de specificul recoltării cerealelor. În timpul recoltării este destul de greu de reparat utilajul. Pentru a evita astfel de situații, dar cel mai important, pierderea profitului, vă recomandăm să procurați utilaje de cea mai înaltă calitate.

La ma gazinul nostru Agropiese-Alvar.md puteți găsi o gamă variată de piese agricole de cea mai înaltă calitate. Aici sunt prezentate diverse piese ale producătorului finlandez. Acestea se utilizează în următoarele cazuri:

– Motor

– Secerător

– Mașină de treierat

– Sistemul hidraulic

– Transmisie

– Cutia de viteză

– Altele

Fiecare din detaliile sus menționate formează un sistem. De calitatea fiecărui component depinde eficiența și performanța agrotehnicii per ansamblu.

Cum să procurăm piese pentru combina Sampo in Moldova?

În internet magazinul nostru Agropiese-Alvar.md. puteți găsi piese agricole de calitate, atît originale cît și analogiile acestora la un preț rezonabil. Datorită unui sistem bine gîndit al paginii oficiale vă puteți selecta cu ușurință piesele necesare. Toate detaliile, începînd cu cele mai mici și terminînd cu cele mai mari sunt împărțite pe categorii.

Vă puteți familiariza cu fiecare detaliu în parte pe catalogul on-line al paginii noastre. Toate produsele sunt livrate de producători mondiali. Aceasta garantează o calitate înaltă a mărfii. Aceasta se asamblează ușor pe tehnica agricolă.

kacestvenie zapchasti k kombainu sampo v moldove foto

Avantajele noastre

În Moldova este foarte convenabil să cumpărați piese agricole pentru utilajul Sampo în internet magazinul Agropiese-Alvar.md. Toate produse sunt prezentate în catalog deține certificat. Acest scade din probabilitatea de a achiziționa un produs falsificat.

Prețul mic al pieselor vă permite să procurați produsul necesar la prețul ce vă convine.

Calitatea înaltă a tehnicii permite evitarea problemelor în timpul sezonului de recoltă. Astfel, performanța la nivel înalt al echipamentului agricol permite posibilitatea de a recolta roada în termenii stabiliți. Acest lucru duce la o creștere a profiturilor companiei precum și la eficiența întregului proces de producere.

 

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина