ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Motoblocuri in Chisinau

motobloki - foto

In procesul de prelucrare a terenului se utilizeaza echipament special. Acesta pregateste solul pentru munca agricola ulterioara. Aici se foloseste motoblocul. Unitatea data fiind de diverse modele. Compania noastra, Alvar Service SRL va propune piese de schimb pentru motobloc, la cel mai bun pret.

 

Ce este un motobloc?

In Moldova, puteti procura un motobloc la compania noastra. Acest instrument este utilizat de oameni deja de mult timp. Motoblocul face parte din categoria minitractoarelor. In timpul functionarii sale, pot fi utilizate diverse atasamente. Acestea corespund cerintelor tehnicii. Tehnica data se utilizeaza atit pentru terenuri mici, cit si pentru intreprinderile agricole mari.

In Moldova, motoblocul este un echipament utilizat pe scara larga. Miscarea este asigurata de un motor diesel si unul de motorina. In acest caz, persoana controleaza numai directia de miscare a unitatii.

Acest echipament este multifunctional. Astazi, un motobloc poate fi procurat atit de catre intreprinderile mari, cit si de cele mici.

Acesta a fost inventat in Germania, in anul 1911. Brevetul pentru fabricarea unitatii electrice a fost primit de catre Dr. von Mayenburg. Primul motobloc a fost fabricat in Germania la uzina Siemens. Aceasta unitate a fost perfectionata treptat.

Astzi, lider mondial in producerea motoblocului este Italia. Cu toate astea, multe alte tari produc acest echipament si il furnizeaza pe piata.

Astazi, in Chisinau motoblocul a devenit disponibil pentru toate categoriile de cumparatori. Mai mult, cererea pe piata pentru produsul dat este in continua crestere. Acest lucru se datoreaza particularitătilor de functionare ale unitatilor, precum si multifunctionalitatii acestora.

Avantajele utilizarii motoblocului

La Chisinau, motoblocurile de la compania noastra sunt acum achizitionate de multi fermieri si organizatii agricole. Cererea inalta pe piata se explica prin multitudinea beneficiilor aduse de echipamentul dat.

Cu ajutorul echipamentului prezentat, este posibilă prelucrarea rapida a terenului. In Moldova motoblocul este utilizat aproape in toate intreprinderile agricole mici. Fermierii privati de asemenea achizitioneaza acest mecanism. Unul dintre principalele avantaje ale tehnicii prezentate este cresterea productivitatii muncii. Aceasta se majoreaza de 5-10 ori, daca e sa comparam cu lucrul manual.

Motoblocurile sunt achizitionate in scopul realizarii mai multor operatiuni. Mai mult, in afara de arat, acesta indeplineste si operatiunea de tundere, taiere si boronit. Avind acest echipament acasa, il puteti utiliza vara la recoltarea fanului. Instalindu-i o pompa il puteti folosi si la udarea culturilor agricole. Tot cu ajutorul motoblocului re realizeaza si plantarea diverselor culturi agricole.

Motoblocurile din Moldova sunt utilizate si pentru recoltarea culturilor radacinoase de toamna. Un mecanism special va permite sa recoltati nu doar cartofii, dar si alte culturi ce se afla sub pamant. In timpul iernii, o lopata speciala va permite sa curatati zapada.

Pentru motoblocurile mai grele, precum si pentru cele cu o greutate medie se ofera un carucior. Acesta suporta o capacitate de 400 kg. Acesta este un mecanism extrem de necesar in fiecare gospodarie. Astazi aveti ocazia sa procurati la magazinul nostru piese de schimb pentru motobloc, la cel mai convenabil pret.

Tipuri si pretul motoblocurilor in Moldova

Astazi nu mai este o problema sa procurati in Moldova un motobloc. Exista o mare varietate de modele care se potrivesc pentru diferite conditii agricole. Pe piata gasiti atit piese autohtone, cit si cele de import.

Pentru a procura un motobloc in Moldova ar trebui sa luati in calcul mai multe oferte. Tehnica trebuie sa fie cit se poate de productiva si sa corespunda bugetului dumnevoastra.

Mai intii de toate ar trebui sa tineti cont de ofertele producatorilor autohtoni. De o mare popularitate se bucura produsele companiei „Zubr”. Acest producator livreaza pe piata diferite tipuri de unitati, ale caror costuri incep de la 6 mii de lei. Sunt cele mai cautate motoblocuri de pe piata.

In ceea ce privesc producatorii internationali, expertii recomanda marcile Meccanica Benassi, Dakard, Honda ș.a.m.d. Pretul depinde de model. Pretul initial al unui cultivator este de 7 mii de lei.

Cum sa alegem corect in Chisinau un motobloc?

Mai intii de toate, pentru a procura un motobloc trebuie sa tineti cont de particularitatile sale de functionare. Initial trebuie sa stabiliti suprafata terenului. Capacitatea unitătii poate fi de la 3,5 la 10 l. cu. Terenurile de pina la 30 ha. Vor necesita un motobloc de pina la 5 l. cu. Daca terenul este de pina la 70 ha. Atunci este nevoie de un motobloc de 7 l. In cazul in care e mult mai mare, se potriveste un motobloc de 10 l.

Piese de schimb pentru motoblocurile din Chisinau

In timpul procesului de lucru, deseori tehnica cere o evaluare. Pentru a procura piesele necesare adresati-va la compania noastra. Noi va propunem o gama larga a pieselor de schimb pentru motobloc.

Produsele noastre se caracterizeaza prin calitate inalta. De asemenea, corespunde oricarui buget. In cazul unei evaluari a motoblocului, adresati-va la compania noastra. Noi va oferim tot ceea de ce aveti nevoie.

 

Unde sa procurati un motobloc in Chisinau

Piese de schimb pentru motobloc puteti sa achizitionati la magazinul nostru. Noi va propunem o gama larga de produse, pentru diverse marci agricole. Pentru o consultatie adresati-va la operatorii nostri, online sau prin telefon. Acestia va vor raspunde la toate intrebarile privind produsul, pretul si livrarea sa.

La depozitul nostru detinem toate produsele expuse in catalog. Acest lucru permite livrarea operativa a marfii. Comandati chiar acum piese de schimb pentru motobloc. Evaluati productivitatea echipamentului, utilizind piese de schimb de calitate superioara!

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect motoblocuri.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина