ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Lantul elavatorului, lanturi agricole pentru combina cu atasament

Cepi jelevatora, cep' transportjora naklonnoj kamery kombajna - foto

Pentru a realiza miscarea rapida a culturilor recoltate de pe combine, sunt utilizate diferite benzi transportoare. Ele se deosebesc printr-o ansamblare specifica. Pentru a evita defectarea acestor piese, este extrem de important sa verificati tehnica inainte de inceperea sezonului de recoltare. Sa procurati produse calitative la un pret rezonabil aveti posibilitatea la compania Alvar Service SRL din Moldova.

 

Caracteristicile lanturilor elavatorului si a celor de atasament pentru combina

Compania Alvar Service SRL va propune piese agricole de calitate inalta a producatorilor mondiali Elit, Tagex si Donhua, la cele mai convenabile conditii.

Prezentul echipament este format din unul sau mai multe elemente de transmisie. Acestea sunt dotate cu benzi, raclete și alte dispozitive de capturare și de transportare a materiei prime. Lanturile de atasament primesc in procesul de recoltare tulpini de porumb si de floarea soarelui. Datorita constructiei sale acest mecanism transporta cerealele in camera de macinare. Lantul elevator transporta cultura prelucrata in camera de depozitare.

De aceea este extrem de important sa verificati tehnica data inainte de inceperea procesului de recoltare.

 

Lantul elavatorului, lanturi agricole pentru combina cu atasament in Moldova foto

Lanturi de calitate pentru utilajul agricol din Moldova

Lanturile de calitate inalta a producatorilor Donhua, Tagex si Elit asigura functionarea eficienta si de durata a tehnicii, fara pericolul de defectare in timpul procesului de recoltare. Murdaria, praful sau unele componente ale culturilor agricole nicidecum nu specifica defectarea mecanismului.

Daca este necesar mecanismul poate fi inlocuit foarte rapid. Daca s-a defectat o piesa nu este necesar sa reparati intregul sistem, este posibil sa schimbati doar piesa defectata. Aceasta va permite sa economisiti timp in procesul de recoltare, fapt ce este extrem de important. Astfel de produse puteti procura in compania Agropiese-Alvar.md din Moldova.

 

De ce este convenabil sa procurati lanturi pentru combine de la compania Agropiese-Alvar.md?

Piese de calitate puteti procura in internet magazinul nostru Agropiese-Alvar.md. Aici dispuneti de o gama larga atit de lanturi pentru combine cit si de alte piese agricole. Noi primim piesele direct de la producatorii cu renume mondial. Dispunem de toate produsele prezente in catalog. Consultantii nostri sunt gata sa va ajute privind orice intrebare, astfel va puteti procura mult mai rapid produsul dorit. De asemenea, aveti posibilitatea sa alegeti piesele agricole in dependenta de bugetul pe care il detineti.

 

Lantul elavatorului, lanturi agricole pentru combina cu atasament in Moldova foto

Avantajele noastre

Livrarea pieselor se realizeaza in orice colt al tarii. Prelucram comenzile cit se poate de rapid. Astfel, in cel mai scurt timp va livram produsul direct la domiciliu.

Piesele de calitate de la producatorii cu renume mondial asigura functionarea eficienta a utilajului fara probabilitatea defectiunii tehnice in timpul procesului de recoltare. Aceasta majoreaza productivitatea combinei. Mai mult, reusiti sa efectuati procesul de recoltare in termenii stabiliti.

Comandati livrarea chiar acum. In cel mai scrurt timp veti putea evalua calitatea pieselor agricole a producatorilor cu renume mondial.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина