ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Istoria dezvoltarii combinatelor John Deere

istoriea razvitiea combaina John Deere - foto

Tehnica mărcii americane John Deere este cunoscută în toată lumea pentru calitatea sa înaltă. Mai mult de jumatate din toate cerealele din lume sunt recoltate cu ajutorul acestui echipament. Compania a aparut pe piața echipamentelor agricole acum 180 de ani in urma.

Experiența vasta, aplicarea tehnologiilor inovatoare si calitatea inalta a produselor explica cererea pe piata fenomenală a marcii date. Compania Alvar Service SRL va propune piese de schimb pentru combina John Deere la cel mai mic pret din tara. Noi garantam calitatea superioara a tuturor produselor.

Istoria evolutiei companiei

Agrotehnica sub marca John Deere este produsa din anul 1837. Este numita in onoarea fondatorului sau, fierarul John Deere. Compania a fost deschisa in Illinois, după ce inventatorul a brevetat un plug auto-curățator. Acesta a facilitat considerabil munca in ceea ce priveste prelucrarea solului. Prin urmare, tehnica si-a cistigat rapid popularitatea. Compania John Deere a inceput sa se dezvolte rapid.

Una dintre directiile principale ale activitatii de productie a marcii americane este productia de combine. Acestea sunt produse din anul 1927. Piesele de schimb pentru tehnica data se reactualizeaza sistematic.

Vehiculele de recoltat autopropulsatoare, care permit colectarea diferitelor cereale, au accelerat in mod semnificativ dezvoltarea agriculturii mondiale. Aceasta tehnica compania o produce din anul 1947. Tot in acea perioada pe piata agrotehnica au aparut combinele Nr. 55. Din 1965, marca John Deere a inceput sa-si dezvolte productia in Europa. Tot in acel an, la Zweibrücken a fost produs modelul numarul 66. Incepind cu acea perioada, compania a devenit furnizorul mondial de combine.

 

 

Compania astazi

Compania noastra ofera achizitionarea pieselor de schimb pentru combine agricole si alte utilaje agricole John Deere in Moldova. Anume acest producator se bucura

astazi de o mare popularitate. Unitatile de calitate necesita o evaluare sistematica. De aceea, este necesar sa procurati piese de schimb pentru combina John Deere. Noi va propunem un sortiment bogat la un pret convenabil. Astazi, marca John Deere ocupa aproximativ 46% din piata mondiala a masinilor agricole. Produsele companiei sunt fabricate in 27 de fabrici moderne, care se afla pe 4 continente. In ultimii 80 de ani, producatorul american a creat mai mult de 1 milion de combine. Astazi exista 5 modificari ale reprezentarilor agrotehnice.

Popularitatea marcii John Deere in Moldova, precum si in alte tari ale lumii se explica prin calitatea inalta a productiei. Tehnologii companiei pun la punct fiecare detaliu. Acest lucru face posibila imbunătatirea calitatii procesului de recoltare. Intreprinderile agricole sunt sigure in calitatea brandului verde-galben. El si-a confirmat statutul de cel mai bun producator la nivel mondial in domeniul dat.

Astazi productia de combine este aproape complet automatizata. De asemenea, compania tine cont de necesitatile consumatorului. In conformitate cu caracteristicile existente ale procesului agricol modern, se dezvolta noi modele, se aplica tehnologii inovatoare si proiecte stiintifice. Anume din acest motiv, combinele John Deere se bucura de o mare popularitate in Moldova. Este o tehnica fiabila, care prin utilizare si ingrijire corecta nu se defecteaza pe teren. Pentru a asigura functionarea normala a tehnicii, trebuie sa procurati din timp piesele necesare. Cele mai bune oferte le gasiti in magazinul nostru online.

 

 

Componente de inalta calitate pentru combinele John Deere in Moldova

Alvar Service SRL ofera piese de schimb pentru combine John Deere de inalta calitate. Piesele originale sunt destul de scumpe. Compania noastra va propune sa achizitionati piese si mecanisme de inalta calitate la cele mai mici preturi din tara.

Catalogul nostru prezintă o gamă largă de produse:

· Piese de schimb pentru sisteme electronice, de franare si de combustibil

· Unitati de control

· Filtre

· Supape

· Elemente de taiere

· Kituri de reparare

· Altele

Toate componentele enumerate indeplinesc cele mai inalte cerinte ale proprietarilor de combine. Toate piesele necesare le puteti gasi rapid, datorita catalogului electronic comod.

Avantajele procurarii pieselor de calitate

Proprietarii de intreprinderi stiu cit este de important sa asigure buna functionare a tehnicii inainte de procesul de recoltare. Acest lucru permite prelucrarea la timp a zonelor agricole. Recoltarea rapida si calitativa este posibila doar in cazul functionarii armonioase a tuturor sistemelor de echipamente. Combina este un utilaj complicat.

Produsele marcii americane va permit sa inlocuiti rapid componentele si piesele defectate. De aceea, este foarte important sa efectuati o evaluare si o verificare a tehnicii inainte de inceperea sezonului de recoltare. Este posibil sa fie necesara inlocuirea filtrelor, a unitatilor de comanda, a supapelor, a elementelor de taiere ale echipamentului. Achizitionarea de piese de schimb pentru sistemele electronice, de franare si de combustibil, kituri de reparatii si alte componente ale combinei John Deere in Moldova este foarte simpla. Apelati la compania noastra. Personalul nostru va va ajuta sa alegeti componentele necesare pentru functionarea stabila a tehnicii. Utilizind piese de calitate superioara, evitati defectarea masinii in cimp. Acestea prelucreaza rapid si eficient terenul. Evitarea defectiunilor reduce semnificativ costul muncii efectuate. Acest lucru implica o crestere a profitabilitatii intregului proces de recoltare. Profitul net al intreprinderii creste in acest caz. Anume din acest motiv proprietarii intreprinderilor acorda o atentie deosebita

intretinerii de calitate a tehnicii si inlocuirea la timp a pieselor uzate. De acest lucru depinde eficacitatea intregului proces de munca.

 

Cum sa procuram in Moldova piese de schimb pentru combina John Deere?

Pentru a procura piese de schimb ale brendului american adresati-va la compania noastra. Sortimentul bogat al productiei prezentate in catalogul nostru electronic, o detinem in depozit. Expediati-ne lista pieselor de schimb de care aveti nevoie. Vom prelucra operativ comanda si va expediem cecul de plata.

Livrarea se efectueaza in mod operativ la adresa indicata de dumnevoastra. Veti putea realiza rapid schimbul pieselor necesare. Acest lucru va permite efectuarea lucrarilor de recoltare cit mai calitativ posibil.

Consultantii nostri sunt gata sa va raspunda la orice intrebare, precum si sa va ajute la alegerea produsului necesar. Aplicati chiar acum. In cel mai apropiat timp veti avea ocazia sa evaluati calitatea lucrului a combinelor cu renume mondial, utilizind piese de schimb de la compania Alvar Service SRL.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина