ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Elavator pentru recoltarea de floarea soarelui cu tocatorul de porumb

Liftera dlja uborki podsolnechnika zernovoj zhatkoj - foto

Recoltarea de floarea soarelui este un proces important. Pentru a indeplini intreaga procedura rapid si calitativ se aplica tehnologii speciale. Alvar Service SRL va pune la dispozitie elavatoare de prelucrare a floarea soarelui cu tocatorul de porumb de cea mai inalta calitate. Piesele prezente pe pagina Agropiese-Alvar.md corespund tuturor standardelor de calitate.

 

Caracteristicile elavatoarelor pentru recoltarea cerealelor

Procesul de recoltare a floarea soarelui este legat de o serie de bariere. Semintele se pot produce inegal. Din acest motiv se atesta pierderi semnificative. Pentru a le minimaliza este necesar sa utilizati elavatoare de calitate inalta.

Piesele prezentate sunt parte componenta a utilajului de recoltare, ce necesita o schimbare in timpul procesului dat. Acest fapt largeste posibilitatile intreprinderii agricole. Compania Alvar Service SRL va propune sa procurati elavatoare de calitate superioara la cel mai bun pret din Moldova, ce corespund tuturor cerintelor actuale. Un astfel de utilaj este productiv si sigur.

Elavatorii pe care ii propunem prezinta in sine urmatoarele componente:

  • Toba (expediaza spre macinare floarea soarelui taiata)
  • Dispozitivul scutului (are o forma alungita)
  • Flancul si partile laterale
  • Grinda (compusa din material dur)

Echipamentul prezentat va permite sa taiati floarea soarelui de la lungimea dorita.

 

Elavator pentru recoltarea de floarea soarelui in Moldova cu tocatorul de porumb foto

Avantajele elavatoarelor de la compania Alvar Service SRL

Calitatea inalta a utilajului prezent in catalogul Agropiese-Alvar.md elimina oroce posibilitate de blocare a materialului strain in procesul de recoltare. Noi va propunem elavatoare la cel mai mic pret pentru toate modelele de combine si tocatoare din Moldova. Acest utilaj previne defectarea tehnicii precum si uzarea rapida a acesteia. De asemenea, datorita elavatoarelor de calitate se reduce semnificativ pretul pentru combustibil.

Datorita majorarii latimii de capturare se majoreaza productivitatea echipamentului iar intreprinderea agricola cistiga un profit bun. Astfel, micsorarea cheltuielilor actioneaza pozitiv asupra situatiei financiare a intreprinderii.

 

De ce este convenabil sa procurati elavatoare pentru recoltarea de floarea soarelui de la Alvar Service SRL?

Compania noastra va propune un asortiment bogat de piese agricole pentru diferite utilaje. Elavatoarele pentru recoltarea de floarea soarelui, prezente in catalogul nostru, dispun de toate certificatele de calitate si se caracterizeza prin eficienta inalta si siguranta. In procesul de recoltare nu trebuie sa va faceti griji pentru o eventuala defectare a tehnicii.

La Alvar Service SRL aveti posibilitatea de a procura elavatoare pentru recoltare la cel mai convenabil pret. Aceasta permite fiecarui fermier si fiecarei intreprinderi sa procure piese calitative la un pret ce se adapteaza bugetului sau.

Alvar Service SRL primeste piesele agricole direct de la producatorii cu renume mondial. Datorita prezentei permanente a productiei in depozit livrarea se efectueaza cit se poate de rapid. Comanda o puteti face oricind va este comod iar livrare se realizeaza in orice colt al tarii. Managerii nostri va vor ajuta sa alegeti produsul necesar mult mai rapid.

 

Elavator pentru recoltarea de floarea soarelui in Moldova cu tocatorul de porumb foto

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина