ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Curele de transmisie pentru combinele importate

remni dlea importnih combainah - foto

Masinile agricole se caracterizeaza prin sarcini grele in procesul de functionare. De aceea, sunt produse piese cu un grad ridicat de siguranta. La compania Alvar Service SRL aveti posibilitatea sa procurati curele la un pret rezonabil. In paginile catalogului Agropiese-Alvar.md este prezentat un asortiment bogat de tehnica de calitate inalta.

 

Caracteristicile curelelor pentru combine

Fiecare fermier sau director al intreprinderii agricole cunoaste cit este de important sa asiguri buna functionare a tehnicii in procesul de recoltare. In cazul in care combina se defecteaza este foarte dificil sa o repari. Pentru a evita astfel de situatii este necesar sa verificati bine tehnica inainte de inceperea sezonului.

Curelele combinei sunt supuse unei capacitati de rezistenta mari. De aceea, in procesul de producere se utilizeaza tehnologii speciale. Cestea majoreaza semnificativ capacitatea de rezistenta a pieselor. Aici nu se includ curelele aplicate in industrie. Siguranta lor nu este suficienta pentru functionarea combinei.

Exista o multime de curele a producatorilor mondiali de utilaj agricol. Pe pagina Agropiese-Alvar.md aveti posibilitatea de a alege piesele necesare.

 

Modele

Compania Alvar Service SRL va propune piese agricole de calitate inalta la cel mai mic pret. Va propunem urmatoarele categorii:

  • Curele multiple
  • Curele variate
  • Curele late

Piesele prezente mai sus se potrivesc pentru utilajul de import. Acestea se deosebesc prin marime si tipologie. In Moldova puteti procura piese agricole pentru urmatorii producatori:

  • John Deere
  • Claas
  • New Holland
  • Sampo

Acestia sunt liderii in ceea ce priveste producerea pieselor agricole.

 

Cureli pentru combinele importate JOHN DEERE, SAMPO, CLAAS in Moldova foto

Caracteristicile curelelor

Curelele late, multiple si variate, prezentate de compania noastra dispun de un sir de caractristici specifice. Acesta este un indice al calitatii a pieselor agricole John Deere, Claas, New Holland si Saampo.

Datorita utilizarii acestor piese se reduce semnificativ consumul de energie al utilajului agricol. Aceasta duce la economisirea resurselor. De asemenea, curelele producatorilor New Holland, Claas, Sampo si John Deere se caracterizeaza printr-un nivel redus al vibratiei. Acestea asigura o stabilitate si siguranta inalta a tehnicii.

Produsele prezente in catalog se deosebesc prin calitate inalta. Curelele originale a producatorilor mondiali se caracterizeaza prin rezistenta inalta la greutati. Este un indice inalt al calitatii produsului.

De ce trebuie sa procurati curele pentru combina la Alvar Service SRL?

Pe pagina internet magazinului nostru Agropiese-Alvar.md. aveti posibilitatea de a procura curele de calitate la un pret avantajos. Aici aveti parte de un asortiment bogat de produse calitative. Fiecare isi poate alege varianta optima pentru tehnica sa. De asemenea, managerii nostri va pot ajuta sa alegeti mult mai rapid produsul necesar. Consultantii nostri sunt gata sa va raspunda la toate intrebarile privind piesele agricole cautate de dumnevoastra.

Produsele prezentate se gasesc mereu in depozitul nostru. De acest lucru se ocupa personalul organizatiei noastre. Astfel, prelucrarea comenzii se efectueaza rapid iar livrarea este realizata in cel mai scurt termen, in orice oras al Moldovei.

 

Cureli pentru combinele importate JOHN DEERE, SAMPO, CLAAS in Moldova foto

Avantajele noastre

Sa procurati curele pentru combina de la compania noastra este foarte simplu. Comanda o puteti efectua in orice timp. Pretul curelelor o sa va uimeasca placut. Pretul mic se combina cu inalta calitate a curelelor. Datorita factorilor dati functionarea combinei va fi una eficienta si productiva.

Piesele calitative, aplicate in procesul de recoltare, ajuta la evitarea defectiunilor in aceasta perioada. De altfel, nu va fi necesar sa efectuati o reparatie lunga si costisitoare a utilajului. In aceste conditii procesul de recoltare se realizeaza in termenii stabiliti.

Compania noastra va propune piese originale si analogiile acestora la un pret accesibil. Noi garantam inalta calitate a pieselor agricole ce sunt furnizate de catre producatorii cu renume mondial. Comandati chiar acum piese agricole pentru combina de import si evaluati avantajele acestora.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

0

Корзина