ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Arca Moldovei din Chisinau

zdanie gde nahoditsa Arca Moldovei - foto

Agricultura este una dintre cele mai importante ramuri ale economiei oricarei tari. Prin urmare, necesita mai multe investitii financiare pentru a majora capacitatea de productie. Una dintre cheltuielile principale ale oricarei intreprinderi agricole este achizitionarea de echipamente si tehnica noua. De siguranta si buna functionare a echipamentului depinde profitul companiei in perioada de raportare.

Pentru a realiza evaluarea tehnicii existente in mod rapid si ieftin, proprietarii de intreprinderi apeleaza la magazinul agricol Arca Moldovei din Chisinau. Aici acestia gasesc o gama larga de agropiese. Magazinul agricol de asemenea opereaza cu unul dintre cei mai renumiți furnizori de piese de schimb pentru sectorul agricol din țară. Compania Alvar Service. Aici gasiti un sortiment bogat de piese de schimb pentru tehnica agricola, la cel mai mic pret din tara.

Aveti nevoie de ajutor? Noi vi-l putem oferi. Va spunem cum sa alegeti piesele necesare. Contactati-ne.

Pavel Filatov

Filatov Pavel

Tel: 060666961
Tel: 069404169
Tel: 022636494
Email: alvar-service@mail.ru

Piese pentru combinele Claas, John Deere, Sampo, Case


Cea mai mare piata agricola Arca Moldovei – la Chisinau

Orice proprietar al intreprinderii agricole stie bine cit este de important mentinerea tehnicii in stare functionabila. Inainte de inceperea sezonului de lucru, are loc evaluarea masinilor. In acest mod se identifica piesele uzate, ce necesita sa fie schimbate. Daca nu se depisteaza la timp piesa uzata, atunci tractorul, combina sau orice alta masinarie risca sa se defecteze chiar pe teren. In acest caz, evident se micsoreaza viteza de lucru. Defectarea tehnicii este foarte costisitor pentru intreprindere. Ceea ce inseamna costuri suplimentare, cifra de afaceri redusa si alti factori nefavorabili ce implica o scadere a profitului. Acest lucru este inadmisibil.

De aceea, evaluarea tehnicii trebuie sa fie realizata la timp. Astazi, agricultorii utilizeaza multe unitati de marca straina la echipamentul lor. Componentele si mecanismul acestora poate sa difere semnificativ. Acest lucru complica considerabil procurarea pieselor de schimb pentru masinile agricole din Moldova. Pentru a realiza evaluarea operativ si calitativ, proprietarii intreprinderilor agricole apeleaza la piata agricola de agropiese din Chisinau-Arca Moldovei.  Alvar Service – cel mai mai mare agromagazin. Aici este prezentat cel mai mare sortiment de piese agricole din tara.

Unitatile si piesele mai mari pot fi achizitionate la terasa de la intrare. Pe cind unitatile mai mici, le puteti procura in interiorul pietii. Cele mai bune piese, la un pret rezonabil aveti ocazia sa le procurati la Alvar Service. Magazinul agricol al nostru  si-a cistigat reputatia prin munca si experienta. Vizitati cea mai mare piata agricola de piese de schimb, Arca Moldovei si agromagazinul  Alvar Service. Toti clientii nostri continua sa ramana multumiti de rezultatul final al reparatiei atunci cand folosesc piesele noastre, atit cele originale, cit si analogiile acestora.

 

Alegerea pieselor de schimb pentru tehnica Agricola in Moldova

Vizitati cea mai mare piata agricola si cumparati piese de schimb pentru tehnica dumnevoastra. Agromagazinul nostru va propune cel mai mare sortiment de piese agricole din tara. Va propunem piese de schimb pentru:

· Combine agricole:

(Dati click pe poza categoriei care va intereseaza si veti putea vedea toate produsele disponibile.)
piese de schimb pentru combina Sampo in Moldova-agropiese-Alvar-fotopiese de schimb pentru combina John Deere in Moldova-agropiese-Alvar-fotopiese de schimb pentru combina Claas in Moldova-agropiese-Alva-foto

piese de schimb pentru combinele fortschritt si case in Moldova-agropiese-Alvar.md-fotopiese de schimb pentru combinele don si niva in Moldova-agropiese-Alvar.md-fotopiese de schimb pentru combina New Holland in Moldova-agropiese-Alvar-foto

 

  • Tractoare si pulverizatoare:

(Dati click pe poza categoriei care va intereseaza si veti putea vedea toate produsele disponibile.)
piese de schimb pentru tractorul MTZ in Moldova-Agropiese-Alvar.md-fotopiese de schimb pentru tractorul t70 in Moldova-Agropiese-Alvar.md-fotopiese de schimb pentru pulverizatoare in Moldova-Agropiese-Alvar.md-foto

·  Rulmentii,  filtrele si curelele: 

(Dati click pe poza categoriei care va intereseaza si veti putea vedea toate produsele disponibile.)
rulmenti pentru tehnica agricola in Moldova-Agropiese-Alvar.md-fotofiltre pentru utilaje agricole in Moldova-Agropiese-Alvar.md-fotocurele de transmisie pentru combine agricole in Moldova-Agropiese-Alvar.md-foto

· Elemente de taiere si multe alte piese de schimb:

(Dati click pe poza categoriei care va intereseaza si veti putea vedea toate produsele disponibile.)
piese de schimb pentru culegatorul de porumb geringhoff in Moldova-agropiese-Alvar.md-fotoulei si produse lubrifiante in Moldova-Agropiese-Alvar.md-foto

Cea mai mare piata agricola – Arca Moldovei si agromagazinul nostru comercializeaza doar produse de calitate inalta. Gasiti un sortiment bogat al tehnicii autohtone si straine, care se potriveste oricarui model. Specialistii nostri va vor ajuta sa gasiti produsul necesar pentru marca dumnevoastra. Mai mult, pretul se va potrivi cu bugetul fiecarei intreprinderi.

Arca Moldovei este unicul magazin agricol specializat din tara unde puteti comanda toate piesele de care aveti nevoie. Aici gasiti un sortiment bogat pentru tehnica agricola din Moldova.

Aveti nevoie de ajutor? Noi vi-l putem oferi. Va spunem cum sa alegeti piesele necesare. Contactati-ne.

Pavel Filatov

Filatov Pavel

Tel: 060666961
Tel: 069404169
Tel: 022636494
Email: alvar-service@mail.ru

Piese pentru combinele Claas, John Deere, Sampo, Case


Sortimentul productiei

Tractoarele de diverse modele este unul dintre cele mai populare tipuri de echipamente agricole. Aceastea fiind utilizate impreuna cu agregatele simple si tractate. Orice mecanisme si dispozitive suplimentare pot fi gasite in acest magazin agricol – Arca Moldovei, care se afla in Chisinau.

De asemenea, aveti acces la o gama larga de piese de schimb pentru combine. Acest echipament este folosit pentru taierea cerealelor. De pe Boabe se elimina coaja si alte componente inutile. Mai departe, combina transporta cerealele si le descarca.

Este un echipament dificil, ce efectueaza mai multe functii odata. Insa, pune in functiune mai multe sisteme. Pentru ca acestea sa lucreze bine, este necesar ca piesele uzate sa fie schimbate la timp.

Aici se pot include rulmentii, filtrele, curelele, elemente de taiere si multe alte piese de schimb. Piesele de schimb ce detin un certificat de siguranta pot fi achizitionate la compania Alvar Service. Noi garantam buna functionare a tehnicii dumnevoastra procurata din magazinul agricol. Practic, pentru orice masini agricole, vom putea gasi piesele de schimb necesare.

 Avantajele noastre procurarii pieselor de schimb de la Alvar Service

Magazinul agricol – Alvar Service va permite sa achizitionati piese de schimb pentru tractoare, combine, semanatoare si alte echipamente la preturi agreabile. Piesele de schimb expuse comercializarii sunt recomandate de catre proprietarii intreprinderilor agricole. Multe piese pe care nu le gasiti in alta parte, aici sunt expuse intr-un sortiment vast. Dorind sa reduca cheltuielile de reparare, multi proprietari de intreprinderi agricole achizitioneaza piesele de schimb analogice. Compania noastra garanteaza calitatea superioara unor astfel de piese. Acceptam furnizarea unor astfel de produse numai de la producatorii bine-cunoscuti, imaginea carora a fost dovedita in timp. Toate produse detin un certificat de calitate si, satisfac din plin nevoile si cerintele clientilor.

Puteti elabora o lista cu piesele de schimb necesare, pentru toate unitătile disponibile. Noi o vom prelucra si vom face o estimare a platii. La alegerea componentelor, angajatii nostri tin cont intotdeauna de toate cerintele clientilor. Vom lua in considerare caracteristicile tehnicii si vom selecta cele mai bune piese de schimb. Toate astea pentru ca avem cel mai bun magazin agricol din Arca Moldovei.

Clientilor fideli le oferim reduceri. Noi realizam livrarea in orice oras din Moldova. Acest lucru va permite pregatirea pentru sezonul de cultivare a suprafetelor semanate rapid si la cel mai mic pret. Vizitati cea mai mare piata agricola, Arca Moldovei si agromagazinul Alvar Service. Evaluati avantajele serviciului nostru, calitatea pieselor și selectia acestora, pentru intretinerea echipamentului agricol. Tractorul sau combina dumnevoastra va functiona rapid si productiv o perioada indelungata de timp!

Mai jos puteti vedea unde ne aflam:

Adresa magazinului de piese de schimb pentru combinele agricole Alvar-Service -FOTO

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Agromagazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

Leave a comment

0

Корзина