ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Anvelope pentru combine si tractoare in Chisinau

Sini dlea combainov i tractorov - foto

 

Anvelopele pentru combine si tractoare trebuie sa se caracterizeze prin rezistenta inalta. Datorita acestui fapt se evita perforarile si defectarile masinii in timpul procesului de lucru. Deoarece aceste unitati functioneaza in conditii dificile, calitatea anvelopelor lor este supusa unor cerinte inalte. Astfel, atunci cind alegeti piesele de schimb, trebuie sa tineti cont de caracteristicile tehnice ale masinii in cauza.

Compania Alvar Service SRL va propune anvelope de calitate superioara, pentru tractor si combine. Nici pretul acestora nu va va lasa indiferenti. In catalogul nostrum gasiti diverse modele de anvelope pentru combina si tractor.

Anvelope pentru tractor

Cele mai calitative anvelope pentru combine si tractoare le gasiti la magazinul nostru. Noi detinem piese pentru orice masina agricola. Atunci cind selectati, trebuie de remarcat faptul ca anvelopele pot avea un model de rulare diferit. Poate fi sub forma unei bife sau sub forma unui bradut. De asta depinde aderenta anvelopei la sol.

Anvelopele pot avea un model radial sau diagonal. Prima are o zona de contact mai mare. Acest lucru sporeste rezistenta echipamentului, manevrabilitatea si controlul acestuia. Modelul diagonal face parte din categoria optiunilor bugetare. Acest tip de anvelope este mult mai usor de reparat.

 

La magazinul nostru gasiti:

  •  Anvelope pentru tractorul T70
  • Anvelope pentru tractorul MT3

Folosind anvelopele noastre, puteti fi siguri de productivitatea masinii agricole.

Anvelope pentru combine

Atunci cind alegeti anvelope pentru combine trebuie sa tineti cont de specificul tehnicii agricole. In primul rind trebuie sa alegeti correct marimea. De asemenea, este important ce presiune de lucru trebuie sa detina anvelopele pentru combina.

Daca terenul de lucru nu este foarte incarcat/mare, atunci este nevoie de anvelope cu o capacitate redusa. Acest lucru ajuta la cresterea punctului de contact al zonei. In astfel de conditii se evita alunecarea combinei.

Daca insa masina Agricola trebuie sa lucreze pe un pamint dur, anvelope trebuie sa fie cu o presiune ridicata. Astfel, echipamentul poate fi transportat pe strazile obisnuite.

 

La magazinul nostrum aveti ocazia sa procurati urmatoarele categorii de anvelope, pentru tractoare si combine:

  •  Anvelope pentru combina JOHN DEERE
  •  Anvelope pentru combina CLAAS
  •  Anvelope pentru combina SAMPO
  •  Anvelope pentru combina NEW HOLLAND
  •  Anvelope pentru combinele FORTSCHRITT si CASE
  •  Anvelope pentru combina NIVA si DON

Toate produsele detin un certificate de calitate.

 

Cum sa procurati anvelope pentru tractoare si combine?

 

Sa procurati anvelope pentru combine si tractoare aveti ocazia la magazinul nostru Alvar Service SRL. Sortimentul bogat va permite fiecaruia sa-si selecteze variant sa optimala. Toate anvelopele prezente in catalog le detinem la depozitul nostru.

Adresati-va dupa o consultatie la managerii nostri. Ei va vor raspunde la toate intrebarile ce tin de produs si livrarea acestuia. Aveti ocazia sa procurati anvelope pentru tractor si combine la cel mai bun pret. Clientilor fideli le oferim reduceri.

Expediati o cerere chiar in acest moment. Noi o vom prelucra si va expediem modelele necesare de anvelope. In cel mai scurt timp veti putea efectua evaluarea tehnicii dumnevoastra. Aceasta va functiona fara problem in timpul procesului de lucru. Alegeti cele mai optime anvelope pentru tractoare si combine. Evaluati beneficiile echipamentului agricol, atunci cind folositi piese de calitate superioara!

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: pavelio@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

Leave a comment

0

Корзина