ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Agromazin din Chisinau – Alvar Service

agromagazin - alvar service -FOTO

Proprietarii intreprinderilor agricole investesc fonduri considerabile in reinnoirea activelor sale. Acest fapt se datoreaza mediului extrem de competitiv si asigurarea performantei tehnicii. Anume din acest motiv are loc evaluarea sistematica a tractoarelor, combinelor, seceretorilor si a altei tehnici agricole.

Pentru a indeplini acest lucru rapid si calitativ, adresati-va la agromagazinul Alvar Service.md din Chisinau. Aici veti gasi toate cele necesare pentru partile uzate ale tehnicii. Alvar Service.md. prezinta cel mai vast sortiment de piese agricole din tara.

Aveti nevoie de ajutor? Noi vi-l putem oferi.Va spunem cum sa alegeti piesele necesare.Contactati-ne.

 

Pavel Filatov

Filatov Pavel

Tel: 060666961
Tel: 069404169
Tel: 022636494
Email: alvar-service@mail.ru

Piese pentru combinele Claas, John Deere, Sampo, Case


Caracteristicile tehnicii agricole

Un sortiment bogat de piese de schimb, mecanisme si unitati agricole va prezinta magazinul Alvar Service.md. din Chisinau. Oferim piese de schimb de inalta calitate pentru aproape orice tip de echipament, la un pret avantajos. Produsele noastre corespund in totalitate cu cerintele clientului. Tehnica agricola functioneaza in conditii extrem de dificile. Incarcaturile mecanice constante, schimbarile de temperatura, murdarirea unor piese, vin in detrimentul bunei functionari a masinii. Cu timpul, piesele se uzeaza.

Tehnica care a lucrat bine tot sezonul, cere o evaluare completa a mecanismelor sale. Acest lucru contribuie la o activitate eficienta si sigura in viitor. Toate piesele uzate trebuie schimbate. Doar cu conditia unui lucru eficient al tehnicii, este posibila asigurarea productivitatii combinei, tractorului, seceretoarei si a altor masini agricole. Agricultorii din tara noastra utilizeaza tehnica diversa in ceea ce priveste prelucrarea pamintului. Acestea pot fi atit masini autohtone, cit si straine. In dependenta de model, tehnica difera in ceea ce privesc caracteristicile acesteia. De aceea, pentru fiecare model in parte este necesar sa selectati detaliile necesare.

Combinele, tractoarele, seceretoarele si pulverizatorul reprezinta sisteme complicate. Acestea implica o serie de componente suplimentare. Pentru a asigura buna functionare a acestora, magazinul Alvar Service.md din Chisinau va propune un sortiment bogat de piese de schimb de calitate superioara. Vom ajuta fiecare client in vederea procurarii setului de piese potrivit.

 

Sortimentul bogat al tehnicii agricole in Moldova

Magazinul Alvar Service.md din Chisinau va propune o gama larga de piese de schimb, pentru diverse mecanisme. La noi aveti ocazia sa achizitionati urmatoarele piese de schimb pentru tehnica de import:

· Piese de schimb pentru combina JOHN DEERE

· Piese de schimb pentru combina SAMPO

· Piese de schimb pentru combina NEW HOLLAND

· Piese de schimb pentru combinele FORTSCHRITT si CASE

· Piese de schimb pentru combina CLAAS

· Piese de schimb pentru seceretoarea de porumb GERINGHOFF

In ceea ce priveste producatorul autohton, aveti ocazia sa gasiti urmatoarele piese:

· Piese de schimb pentru pulverizator

· Piese de schimb pentru combinele NIVA si DON

· Piese de schimb pentru tractorul Т70

· Piese de schimb pentru tractorul MTZ

Aceste piese se deosebesc printr-o serie de caracteristici, inclusiv si pretul. Magazinul Alvar Service.md din Chisinau va propune o gama larga de mecanisme, recomandate de producatorii mondiali.

După necesitate, puteti alege piese de schimb analogice. Acestea sunt mai ieftine. Noi detinem astfel de piese la depozitul nostru, acestea fiind de calitate superioara. Noi furnizam produse doar de producatorii cu renume, verificati in timp. Toata marfa detine un certificat de calitate. Fiecare client isi poate alege piesele conform bugetului sau.

Organizatia noastra s-a manifestat pe piata drept un furnizor responsabil, sigur, cu un sortiment bogat. Aici puteti achizitiona:

· Curele de transmisie

· Lagare pentru masini agricole

· Filtre

· Uleiuri si lubrifianti

· Altele

In acest caz, functionarea stabila si sigura a tehnicii este garantata. Mecanismele complexe si sistemele vor indeplini pe deplin functiile ce le sunt atribuite. Acest lucru va permite sa obtineti un beneficiu economic maxim din activitatile de productie.

 

Avantajele folosirii pieselor de schimb calitative de la ALVAR SERVICE.MD

Necsitatea repararii la timp a echipamentului energetic uzat, implica in sine o serie de motive. In primul rind, este de mentionat faptul ca, daca nu inlocuiti la timp

piesele uzate riscati sa va ciocniti cu defectari chiar in pe teren. In aceste conditii, este practic imposibil sa realizati o reparare calitativa. Defectarea tehnicii aduce pierderi considerabile intreprinderii agricole.

In cazul in care combine, tractorul, pulverizatorul sau alt tip de echipament s-a defectat în câmp, este nevoie sa fie efectuata o diagnoza complexa a masinii agricole. In unele cazuri, acest lucru este imposibil fara un echipament special. Chiar daca veti depista cauza defectarii, va trebui sa asteptati mult timp pina piesele necesare vor fi livrate.

Aceasta situatie amana in mod semnificativ executia ciclului tehnologic. Din acest motiv compania pierde mult din profit, precum si pierde ocazia de a vinde produsele la un pret accesibil si convenabil. Costurile suplimentare reduc rentabilitatea intregului proces.

Pentru a evita aceste situatii, trebuie sa aveti grija de tehnica. Evaluarea la timp a acesteia permite cresterea semnificativa a vitezei si eficientei procesului de cultivare a suprafetelor insamintate. Tehnologia devine din ce in ce mai productiva. Toate sistemele funcționează fara probleme, cu o viteza maxima.

Chiar si in condiții nefavorabile, echipamentul va asigura performanța in ceea ce priveste realizarea sarcinilor sale. Acest lucru permite companiei sa obtina mai multe venituri si, ca rezultat, un profit net. Produsele devin competitive, deoarece pretul de cost poate fi redus semnificativ.

Din acest motiv, multe companii agrare mari sunt clienti ai agro-magazinului din Chisinau – Alvar Service.md. Calitatea produselor noastre garanteaza o crestere a rentabilitatii, a stabilitatii financiare si a competitivitatii produselor oricarei intreprinderi agricole.

 

Cum sa achizitionati produsele Alvar Service.md.?

Pentru a achizitiona produsele noastre, adresati-va pentru o consultatie la managerii nostri. Acestea vor ține cont de toate cerințele dvs. și vor putea o varianta optimala pentru tehnica dumnevoastra. Preturile nostre sunt cele mai mici din tara. Colaboratorii nostri verifica minutios marfa, inainte ca aceasta sa ajunga la depozitul nostru. Expediati-ne o lista cu materialele de care aveti nevoie.

Noi vom prelucra rapid cererea dumnevoastra. Dupa care va expediem bonul de plata. Livrarea se realizeaza in orice oras al tarii. Astfel, este foarte usor sa efectuati repararea masinii dumnevoastra. Pentru asta, apelati la magazinul din Chisinau — Alvar Service.md. In cel mai scurt timp veti avea ocazia sa evaluati avantajele tehnologiei, folosind piesele noastre de schimb.

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect piesele de schimb.
Contactati-ne…

Pavel Filatov
Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: alvar-service@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera


0

Корзина