ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
Agropiese de import: 060666961
Agropiese sovietice: 069118266

Caracteristicile tehnicii agricole second hand, intretinerea corespunzatoare

sel'hoztehnika bu v moldove - foto

La momentul actual, multe intreprinderi agricole prefera tehnica agricola second hand. Astfel de utilaje costa mai ieftin decit tractoarele, combinele si seceretoarele noi. Astazi, comercializarea tehnicii agricole second hand se bucura de mare popularitate. Acest echipament este avantajos pentru fermele mici, precum si pentru intreprinderile agricole mici si mijlocii.

Tehnica agricola second hand costa mult mai putin decit cea noua. Aceasta micsoreaza costurile materiale ale intreprinderilor in ceea ce priveste finantarea activelor fixe. Daca dumnevoastra ati decis sa procurati tehnica agricola second hand in Chisinau sau in alt oras din Moldova, atunci adresati-va la magazinul Alvar Service SLR. Noi va vom ajuta sa gasiti toate cele necesare pentru realizarea unei evaluari complete a utilajului.

 

De ce trebuie sa realizati evaluarea completa a utilajului second hand?

In cazul in care intreprinderea agricola decide sa procure masini agricole second hand in Chisinau, precum si in alte orase din tara, inainte de punerea acesteia in functiune, este nevoie sa schimbati toate piesele uzate. Doar componentele de inalta calitate pot garanta faptul că tehnica agricola second hand va functiona stabil si eficient in timpul perioadei de recoltare. Astfel de unitati si mecanisme sunt furnizate de catre compania Alvar Service SLR.

Comercializarea masinilor agricole second hand in Moldova se bucura de popularitate datorita micsorarii cheltuielilor financiare a intreprinderilor agricole mici si mijlocii, care la rindul lor isi asigura existenta din active fixe. In Moldova fermierii procura urmatoarele utilaje agricole second hand:

  • Combine
  • Semanatoare
  • Seceretoare
  • Tractoare
  • Pulverizatoare
  • Incarcatoare
  • Altele

tehnica agricola second hand in moldova-foto

 

Aceasta este o tehnica complexa. Fiecare element al mecanismului trebuie sa functioneze corect. In caz contrar, intregul sistem este intrerupt.

Pentru ca tehnica agricola second hand, din Moldova sa functioneze stabil, este necesar sa se efectueze diagnosticari si reparatii detaliate inainte de punerea in functiune a mecanismului. Inlocuirea tuturor componentelor uzate permite evitarea defectiunilor echipamentului in timpul realizarii sarcinilor atribuite.

De remarcat faptul ca, masinile agricole second hand din Moldova deja au lucrat pe teren. Sistemele si mecanismele sale deja au fost afectati de diversi factori (temperatura, praf, presiune, poluare etc.). De aceea tehnica agricola second hand necesita inlocuirea componentelor si detaliilor uzate. Selectarea pieselor agricole se realizeaza in conformitate cu tipul si modelul utilajului agricol. Dorind sa procurati in Chisinau tehnica agricola second hand, este important sa acordati atentia la mai multe piese de schimb si componente. Acestea de regula necesita in primul rind sa fie schimbate:

Daca nu realizati la timp evaluarea completa a tuturor mecanismelor utilajului de mina a doua, masina agricola risca sa se defecteze in perioada de lucru. In asemenea conditii este mult mai dificil sa o reparati. Defectarea masinii in timpul perioadei de recoltare reprezinta un obstacol in ceea ce privesc planurile si sarcinile intreprinderii agricole. In acest caz, compania suporta pierderi semnificative. Pentru a evita acest lucru procurati piese de schimb de calitate superioara de la magazinul agricol Alvar Service. Tehnica agricola va functiona productiv, iar profitul net va creste.

selihoztehnika bu v Moldove - foto

De ce trebuie sa va adresati la Alvar Service SLR?

Tehnica agricola second hand din Moldova necesita o realizare a diagnosticarii, precum si a repararii la timp. Compania noastra poate efectua aceasta procedura rapid si calitativ. In acelasi timp, cheltuielile sunt acceptabile pentru fiecare intreprindere si gospodarie agricola.

Tehnica agricola second hand va functiona productiv, fara defectiuni, daca in timpul punerii acestuia in functiune se vor utiliza piese de schimb pentru un anumit model. Magazinul nostru ofera o gama larga de componente originale si analogice, piese si detalii. In acest caz, echipamentul agricol second hand va fi reparat in conformitate cu bugetul fiecarei intreprinderi agricole.

Marfa noastra indeplineste toate standardele si cerintele producatorilor moderni de echipamente agricole. Toate piesele detin un certificat de calitate corespunzator.

Daca tehnica dumnevoastra agricola second hand cere o evaluare completa, adresati-va la managerii nostri. Acestia va vor raspunde la toate intrebarile ce tin de produsele noastre. Expediati-ne o lista cu detaliile de care aveti nevoie. Vom procesa rapid cererea dumnevoastra si va vom expedia bonul de plata. Dupa care piesele selectate vor fi livrate la adresa indicata. Tehnica dumnevoastra agricola second hand va functiona productiv si fara defectiuni, datorita pieselor de schimb de calitate superioara de la Alvar Service SLR.

 

Aveti nevoie de ajutor?
Ne va ajutam sa alegeti corect tehnica agricola second hand.
Contactati-ne…


Filatov Pavel
Tel: 060666961
Piese de schimb pentru combinele: Claas, John Deere, Sampo, Case
Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cladirea: Moldagrotehnica etajul 1
sos.Muncesti 271, or. Chisinau
Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: alvar-service@mail.ru
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-17:00
Sâmbătă: 8:00 — 13:00
Duminica – zi libera

 

0

Корзина