ADRESA: Chisinau, Str. Muncesti 271 TEL: 069404169
MAGAZIN si DEPOZIT: str. Puhoi 54/2 TEL: 060666961
OFICIU: str. V. Dicescu 12
 • image
 • image
 • image

Agropiese în Moldova: Magazin de piese de schimb pentru utilaje agricole

Agrobiznessul implica in sine utilizarea diverselor masini agricole. Pentru a asigura o functionare stabila si productiva a acesteia, este important sa selectati cu atentie furnizorul echipamentelor agricole.

Internet magazinul nostru Agropiese-Alvar.md va ofera o gama larga de piese de schimb. Atit pentru tehnica autohtona, cit si pentru cea de import.

Alvar Service SRL este cunoscut drept un furnizor de incredere si responsabi. Acesta comercializeaza tehnica agricola pentru diverse operatiuni in sectorul dat.

Magazinul Agropiese-Alvar.md va ofera posibilitatea sa procurati detaliile necesare oricind aveti nevoie.

 • John-Deer.jpg
 • Case-logo-min.jpg
 • Claas-logo-min.jpg
 • Geringhoff_logo-min.jpg
 • Fortschrit-logo-min.png
 • logoincofin-min.jpg
 • inafag-logo-min.png
agroserwclass_361-300x300

Вал клавиш AZ49936

Categorie: . Preț la cerere

25 ani

pe piata Moldovei

8.500

tipuri de piese în stoc

15.000

ha pe an recolta combinele noastre

1.200

piese reparate

UTILAJE AGRICOLE ÎN MOLDOVA - NOUTATI

 • kacestvenie zapceasti k kombainu jphn deere v moldove foto

  29 septembrie 2016 ||

  CITEȘTE MAI MULT
 • zapceasti c kombainu sampo v moldove foto

  30 iunie 2017 ||

  CITEȘTE MAI MULT
 • zapchasti k kombainu john deere v moldove foto

  30 iunie 2017 ||

  CITEȘTE MAI MULT

Piese de schimb pentru utilaje agricole importate John Deere, Sampo, Claas in Moldova

Fiecare agricultor si proprietar al unei intreprinderi agricole cunoaste cit de dificil si costisitor este repararea tehnicii in cimp. Pentru a evita defectarea echipamentului in timpul lucrului, precum si pentru a asigura productivitatea muncii a combinelor si a tractoarelor, toata tehnica necesita o evaluare completa inainte de inceperea sezonului de lucru.

Toate detaliile mecanismelor (filtrele, transportoarele, lanțurile, rulmenții, curelele pentru combine, etc.) sunt parte integră a unui sistem. Daca cel putin un element se uzeaza, tehnica va functiona incorect sau deloc. De aceea, atunci cind alegeti piese de schimb, trebuie sa oferiti prioritate celor mai calitative detalii.

La magazinul nostru aveti ocazia sa procurati piese de schimb pentru combine, tractoare si alta tehnica, la cel mai convenabil pret. Oferim o gama larga de piese de schimb pentru combinele si seceretoarele a urmatoarelor producatori:

 • John Deere
 • Sampo
 • Claas
 • New Holland
 • Case
 • Fortschritt
 • Geringhoff

Aici gasiti o gama larga de detalii, pe care le puteti utiliza inainte de inceperea sezonului de recoltare. Pentru ca tehnologia Claas, New Holland, John Deere, sau Sampo sa functioneze perfect, trebuie sa procurati piese de schimb de calitate superioara. Le gasiti la magazinul nostru, intr-un bogat sortiment.


 

Alvar Service oferă reparare și producere piese de schimb la comandă

 • man-3
  Oleg Ariskin: 079572746 Șef de producție * Repararea sitei de filtrare a combinei
  * Reparații de burghie și capace
  * Repararea si fabricarea de arbori, stele, roti dintate
Functionarea echipamentului de import Sampo, Claas, New Holland, precum si a celui autohton Niva, Don, tractoarelor T70, MTZ este legata de incarcaturi mecanice si termice dificile. Filtrele se murdaresc repede, lagarele, curelele si lanturile se uzeaza. Motorul, discurile rotilor si alte elemente ale mecanismului necesita o evaluare sistematica, precum si inlocuirea la timp a pieselor uzate.
 
Compania noastra ofera o gama larga de servicii in domeniul reparatiei si productiei pieselor de schimb, pentru utilajele agricole din Moldova. Greutatea tehnicii este diferita. Datorita disponibilitatii unui echipament special, de inalta calitate, avem ocazia sa producem piesele de schimb in baza schitelor, precum si sa restabilim detaliile uzate. Avem ocazia sa realizam operatiunile de frezare, strunjire si sudare.
 
La compania, Alvar Service SRL aveti ocazia nu doar sa procurati piese de schimb de calitate superioara, dar si sa apelati la ajutorul unui specialist. Mecanicii nostri calificati vor realiza o diagnosticare completa a mecanismului. Datorita acestui fapt veti evita defectarea tehnicii in perioada de lucru.

Procesarea rapida a comenzilor

Modalitati de plata simple si sigure

Livrarea gratuita a produselor in toata Moldova


Sortiment vast de produse

Repararea pieselor de schimb

Alvar Service SRL va ofera servicii de recoltare cereale in Moldova

Pentru a recolta porumbul in termenii stabiliti, este necesar ca pe teren sa fie un numar suficient de masini. Multe intreprinderi pur si simplu nu pot intretine un numar mare de echipamente. Astfel, pentru a accelera procesul de recoltare, multe companii iau in arenda echipament.

Alvar Service SRL oferă servicii de recoltare in Moldova, asigurand cel mai rapid proces posibil. De aceea, in arenda se ofera cele mai productive combine John Deere. Cu ajutorul lor, puteti recolta rapid și calitativ griul, rapita, floarea-soarelui, orzul, soia, mazarea, porumbul, etc.

Eficienta operatiunilor de recoltare a cerealelor creste semnificativ. Noi garantam functionarea tehnicii fara defectiuni in timpul perioadei de recoltare. In acest sens, nu doar respectati programul, dar si micsorati perioada de planificare. Datorita serviciilor de recoltare oferite de compania noastra, creste profitul net al intreprinderii, precum si rentabilitatea agribusiness-ului.

Cumparati piese de schimb pentru tehnica agricola in Moldova ieftin

Dupa ce ati selectat produsul necesar inregistrati-va online. Noi prelucram rapid toate comenzile. Toate piesele prezentate in catalog le detinem la depozit. Datorita acestui fapt livrarea se realizeaza operativ. Pentru a procura piese de schimb pentru combina sau alt mecanism, expediati-ne lista pe posta electronica. Noi va transmitem bonul de plata si va livram produsele in locul indicat.

Acest serviciu este foarte convenabil. Astazi, sa procurati piese de schimb la Agropiese-Alvar.md este nu doar simplu, dar si convenabil. Pretul la produse este mic, iar calitatea superioara.

ECHIPA NOASTRA DE PROFESIONISTI VA FI INCINTATA SA VA AJUTE!

 • face-09

  Гурецкий Александр
  Тел: 069101872  

  Управляющий уборкой урожая

 • face-06

  Коган Вадим
  Тел: 069118266

  Запчасти к Нива, Дон, трактору Т70

 • face-02

  Филатов Павел
  Тел: 060666961

  Запчасти к Claas, John Deere, Sampo, Case

Agropiese online in Moldova - Alvar.md

Internet magazinul pieselor de schimb si a utilajelor agricole Agropiese-Alvar.md va ofera ocazia sa procurati, sa comandati si sa reparati piesele de schimb pentru combinele agricole Claas, John Deer, Sampo, New Holland, Forschrit, Case, si Niva. Daca aveti nevoie de calitate la pret rezonabil, atunci va asteptam.

Aici puteti cumpara filtre pentru intretinere, generatoare, cleme ale cutitului, curele, lanțuri, lagare si multe altele. Pentru ca tehnica dumnevoastra sa functioneze bine mult timp, este necesar sa efectuati sistematic evaluarea ei. Pentru asta trebuie sa procurati piese de calitate, la un pret convenabil.

Doriti sa procurati piese de schimb pentru combinele autohtone Niva, Don si tractorul T70 la un pret convenabil?

La magazinul Agropiese-Alvar.md aveti ocazia sa procurati piese de schimb atit pentru tehnica agricola autohtona, cit si pentru cea de import. Compania noastra va ofera un sortiment bogat de piese, pentru marci precum, Niva, Don, dar si tractorul T70 si MTZ. In catalogul nostru gasiti mii de produse. Acest lucru permite fiecarui proprietar al intreprinderii agricole din Moldova sa gaseasca detaliile si piesele necesare la un pret rezonabil.

Noi garantam calitatea superioara si siguranta tuturor produselor. Curelele, rulmentii, lanturile, filtrele, transportoarele prezentate in catalogul nostru pot fi achizitionate la cel mai bun pret. Adresati-va la consultantii nostri calificati. Ei va pot recomanda produsul optim, in dependent de bugetul ce-l detineti. In acest caz, va fi garantata munca stabila si productiva a echipamentului agricol.

In internet magazinul Agropiese-Alvar.md sunt prezentate produse ce au trecut toate etapele de certificare, toate inspectiile si indeplinesc toate standardele de calificare. Anume compania noastra va ajuta sa selectati detaliile conform cerintelor tehnicii. Noi comercializam piese de schimb originale, precum si analogiile acestora pentru marcile производства Claas, John Deer, Sampo, New Holland, Forschrit, Case, Niva si Don, dar si pentru multe altele, cu livrare in toata Moldova.

Ai nevoie de ajutor? Vă vom ajuta să găsiți piesele potrivite.
  Contactați-ne ...
0

Корзина